Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti taskukokoisen minihiiren luotettavalla langattomalla yhteydellä ja pirteillä väreillä.

m187rainbow

Pienen kokonsa ansiosta Logitech Wireless Mini Mouse M187 sopii kätevästi vaikka käsilaukkuun tai taskuun. Langaton tekniikka tuo liikkumisen vapauden, mutta silti luotettavan yhteyden ilman viiveitä tai katkoksia.

Hiiren käyttöönotto on helppoa eikä se tarvitse minkäänlaista ohjelmistoa. Hiiri hyödyntää pikkuruista langatonta nano-vastaanotinta, jonka voi jättää kiinni tietokoneen usb-liitäntään tai sitä voi säilyttää hiiren sisällä niin halutessaan.

”Logitech Wireless Mini Mousen voi ottaa mukaan kaikkialle sen erittäin pienen koon ansiosta”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Kätevä hiiri tuo liikkumisen vapauden ja paremman käytön hallinnan kuin kannettavan tietokoneen kosketuslevy.”

Logitech Wireless Mini Mouse M187 on saatava useilla kirkkailla väreillä, joten jokainen voi valita omaan tyyliinsä sopivan ulkoasun. Kiiltävä pinta ja sivuraidat tuovat pirteyttä kaikkialle, missä hiirtä käytetään. Laadukkaalla ja luotettavalla hiirellä on peräti kolmen vuoden rajattu laitetakuu.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Mini Mouse M187 tulee saataville helmikuun aikana 19,99 euron suositushintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/mini-mouse-m187

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.