Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Anno History Collection -pelikokoelman, joka koostuu neljästä Anno-pelisarjan osasta.

Neljästä Anno-pelistä koostuva Anno History Collection tarjoaa pelaajille kymmeniksi tunneiksi pelattavaa. Kokoelma päivittää suositun pelisarjan aiemmat pelit tähän päivään ja tarjoaa samalla neljän eri aikakauden tunnelmaa koettavaksi kaupunginrakentelun parissa. Kokoelma sisältää Anno 1602-, Anno 1503-, Anno 1701- ja Anno 1404 -strategiapelit. Kokoelma on saatavana pc-tietokoneille.

Kaikki pelit on päivitetty ajanmukaisesti ja yhteensopiviksi nykyaikaisten tietokoneiden kanssa. Jokaisen pelin grafiikka on säilytetty alkuperäiselle uskollisena, mutta entistä tarkemmin. Kaikki pelit toimivat jopa 4k-ultrateräväpiirtoiseen tarkkuuteen asti. Näin pelit ovat säilyttäneet arvokkuutensa alkuperäistunnelman kärsimättä. Kaikki pelit ovat myös yhteensopivia ikkunatilassa ja tukevat usean näytön käyttöä, mikä tekee pelien pelaamisesta entistä sulavampaa.

Kokoelman moninpeliominaisuudet on päivitetty jokaisen pelin osalta nykyajan vaatimuksiin, mikä takaa yhteensopivuuden ja sisältää työkalut peliseuran löytämiselle. Samalla Anno 1503 saa ensimmäistä kertaa moninpelitilan yli 18 vuotta pelin alkuperäisen julkaisun jälkeen.

Kaikki pelit myös tukevat vanhoja pelitallennuksia, joten halutessaan uusittuja Anno-versioita voi pelata vanhoja pelitallennuksia käyttäen. Pelikokoelma sisältää myös reilusti erilaista lisäsisältöä, kuten pelien musiikit ja taustakuvia sekä pelissä esiintyvien yritysten logoja ja erilaisia koristeita Anno 1800 -pelille.

Anno History Collection on saatavana Ubisoft Store -kauppapaikasta 39,99 euron hintaan digilatauksena. History Collection -kokoelman pelit ovat myös erikseen ostettavissa.

Pelikokoelman julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/yuHKe4iCsdk.

Lisätietoja
www.annogame.com
https://bit.ly/2AZJSe0 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.