PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Hunting Simulator 2 -metsästyssimulaatio julkaistaan tänään pelikonsoleille. Peli vie pelaajan metsästysreissuille kauniisiin maisemiin ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.

Hunting Simulator 2 on luonnonmukaisuutta ja aitoutta mallintava metsästyssimulaatio. Pelaaja on metsästäjä, joka metsästyskoira seuranaan jäljittää ja metsästää eri eläimiä näiden jättämien jälkien ja liikkeiden perusteella. Ympäröivä kasvillisuus ja monipuolinen eläinkunta tuovat tunnelmaa aidosta metsästysreissusta. Eläimet ja kasvit on mallinnettu yksityiskohtaisen tarkasti. Aitoutta korostavat realistiset äänet ja upea peligrafiikka. Näiden ansiosta pelaaja pääsee kokemaan metsästyksen jännityksen ja viehätyksen kuitenkaan vahingoittamatta eläimiä oikeasti tai kuluttamatta varusteisiin rahaa.

Pelin erilaiset ympäristöt on mallinnettu eri puolilta Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Näin peliin on saatu mukaan monipuolisesti erilaista luontoa ja erilaisia metsästettäviä eläinlajeja, joista jokainen elää ja käyttäytyy eri tavalla. Vaihtelua riittää, sillä eläinlajeja on mukana kaikkiaan 33 erilaista. Apuna olevasta metsästyskoirasta on apua saaliseläinten jäljittämisessä ja paikallistamisessa.

Erilaisia aseita ja metsästysvarusteita on peräti 75 virallisesti lisensoitua vaihtoehtoa. Tunnetuista merkeistä ovat mukana esimerkiksi Winchester, Browning, Sako, Tikka, Verney-Carron, Barrett, Bear Archery ja Beretta.

Myös erilaisia vaatetusvaihtoehtoja on 90 erilaista, joten vaihtoehtoja löytyy oman maun ja tarpeiden mukaan. Tyyli- ja muotitietoiselle metsästäjälle löytyy runsaasti tunnettuja merkkejä, kuten Bushnell, Kryptek, SJK, Ligne Verney-Carron, Browning ja Beretta.

Hunting Simulator 2 on nyt saatavana PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Lisäksi peli julkaistaan pc-tietokoneille 16. heinäkuuta 2020. Nintendo Switch -versio julkaistaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI16.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/JS7EhfTyIuA.

Lisätietoja
www.hunting-simulator.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/39GV6jV (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.