Suomessa suunnitellut KAARI-plasmasytyttimet ovat uudistuneet entistä tyylikkäämmällä muotoilulla ja entistä paremmalla sytytystekniikalla. KAARI tarjoaa turvallisen ja liekittömän sytytysvaihtoehdon mökkeilyyn, retkeilyyn ja yleiskäyttöön.

”Runsaan vuoden olemassaolomme aikana olemme myyneet ensimmäisen sukupolven KAARI-plasmasytyttimiä Suomessa jo yli 100 000 kappaletta”, kommentoi KAARI-plasmasytyttimien markkinoinnista vastaava Jani Tuominen. ”Plasmasytyttimien edut perinteisiin polttoainesytyttimiin ovat kiistattomat. Sähkökäyttöisinä plasmasytyttimet eivät ole kertakäyttöistä muovijätettä, vaan uudelleenladattavia pitkäikäisiä työkaluja.”

Uuden sukupolven KAARI-sytyttimiä on paranneltu asiakaslähtöisesti ja uusia ominaisuuksia on tullut mukaan niin käytettävyyden kuin kestävyydenkin osalta. Samalla uudet sytytinmallit ovat saaneet entistä näyttävämmät ulkokuoret. Uudet sytyttimet ovat entistä käytännöllisempiä, mutta edelleen liekittömiä, tehokkaita, turvallisia, edullisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille sytyttimille.

Perinteisten sytyttimien liekki on korvattu kokonaan patentoidulla 1100-asteisella kirkkaalla plasmakaarella, joka muodostuu sytyttimen napojen väliin. Liekittömyyden ansiosta sytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa. Plasmakaari on myös säänkestävä eikä sitä häiritse edes myrskytuuli, sade tai pakkanen. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla tai vara-akulla.

KAARI LOIMU X2
KAARI LOIMU X2 -eräsytyttimen kehittelyssä on huomioitu erilaiset ulkoilutarpeet sekä käytön helppous. Edeltävään LOIMU-malliin verrattuna uusia ominaisuuksia ovat sytyttämistä helpottava teleskooppivarsi, kaksitehoinen led-taskulamppu, parannellut sytytyskärjet ja laadukkaampi akku.

Iskunkestävä KAARI LOIMU X2 on rakenteeltaan pölyn- ja vedenpitävä (IP57-suojastandardi). Sitä on myös aiempaa helpompi käyttää. Sytytyskärkien paremman sijoittelun ja ulottuvuutta lisäävän teleskooppivarren ansiosta LOIMU X2 -eräsytytin sopii haastaviinkin tilanteisiin. Lisäksi sytyttimessä on nyt aiempaa kolmanneksen tehokkaampi ja paremmin kylmyyttä kestävä 350 milliampeeritunnin akku.

KAARI LOIMU X2 -sytytin on saanut seurakseen myös joukon varusteita, joiden avulla plasmasytytin kulkee entistä helpommin käyttäjänsä mukana. Sytyttimen mukana toimitetaan nyt vyökotelo, vankka karbiinihaka ja heijastava kaulanauha.

KAARI LOIMU X2 -eräsytytin on luotettava tulentekoväline ja taskukokoinen valaisin. Se on jokaisen eräretkeilijän, kesämökkeilijän ja veneilijän korvaamaton kumppani, kun tarvitaan luotettavaa nuotion, kiukaan tai grillin sytyttäjää.

KAARI TUIKKU
KAARI TUIKKU ja KAARI TUIKKU Mini edustavat uudenlaista KAARI-muotoilua puhtaimmillaan. Aiemmista Soihtu-malleista kehitetyissä yleissytyttimissä on akkutasosta ilmoittavat merkkivalot ja täysmetallinen runko. Sytyttimien tyylikkään huurrepinnoituksen ansiosta sytyttimet tuntuvat käsissä miellyttäviltä ja ovat näyttäviä käyttää.

Pitkävartiset KAARI TUIKKU ja KAARI TUIKKU Mini ovat 20 ja 12 senttimetrin kädensijalla varustettuja yleisytyttimiä, jotka sopivat jokaiseen kotiin, mökkiin, veneeseen ja asuntovaunuun. Ne sytyttävät kynttilät, takkapuut tai grillihiilet turvallisesti.

KAARI ROIHU X FROSTED EDITION
Metallikuoriset ja huurrepinnoitteiset ROIHU X Frosted Edition -taskusytyttimet kiinnittävät huomiota kaikissa tilanteissa ja sopivat erityisesti koti- ja kaupunkikäyttöön. Uudistetut sytytyskärjet tuottavat kaksoisplasmakaaren viistosti ylöspäin, joka tekee tyylikkäistä taskusytyttimistä entistä helppokäyttöisempiä.

Arktiset vedet
KAARI on myös mukana Arktiset vedet -televisiosarjassa, joka on upea kuvaus pohjoisesta luonnosta, kalastuksesta ja retkikunnan matkoista kauniissa luonnonmaisemissa. Kahdeksannen tuotantokauden jaksot tulevat katsottavaksi lokakuussa 2019.

Saatavuus ja hinnoittelu
KAARI LOIMU X2-, KAARI TUIKKU-, KAARI TUIKKU Mini- ja KAARI ROIHU X FROSTED EDITION -plasmasytyttimet ovat saatavana 39,95, 29,95, 29,95 ja 29,95 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.kaarilighters.com
www.arktisetvedet.fi
https://youtu.be/d9kSbuSj2GM (uusi esittelyvideo)
http://bit.ly/2xiWoyN (kuvia)

KAARI / Action Group Finland Oy
Action Group Finland Oy on KAARI-tuoteperheen kehittäjä ja tuotemerkin omistaja. Yritys on suomalainen viihteen, viihde-elektroniikan ja muiden yleishyödyllisen tuotteiden maahantuoja. Yhtiön toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Turussa. Lisätietoja osoitteissa www.kaarilighters.com ja www.actiongroup.fi.