13.6.2019 – Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on aloittanut huippusuosittujen pelituolien toimittamisen valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella.

”Pelituolien suosio on yllättänyt, vaikka etenkin elektronisen urheilun eli esportsin suosio on näkynyt selvästi pelituolien myynnissä. Tietokoneella pelaava kilpapelaaja istuu tyypillisesti toimistopöydän ääressä tuntikausia kerrallaan. Näin pitkien pelisessioiden aikana istumisergonomian tärkeyttä ei voi korostaa liikaa”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Pelituolin hankkiminen on kuitenkin ollut monelle pelaajalle logistinen painajainen. Pelituolit ovat usein melko suuria, joten niiden hankkiminen on ollut hankalaa. Lisäksi pelituolin kokoonpanoonkin menee tottumattomalta kasaajalta helposti kymmeniä minuutteja. Päätimme muuttaa tilanteen täysin ja tuotteistimme koko hankintaprosessin helpommaksi.”

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Erityisesti tietokonepelaajille suunnatut, ergonomisesti muotoillut pelituolit ovat lyöneet itsensä läpi nopeasti. Jimm’s PC-Store aloitti pelituolien myynnin todenteolla neljä vuotta sitten ja myynti on kasvanut lyhyessä ajassa jo tuhansiin kappaleisiin vuodessa. Myös valikoima on kasvanut huikeasti ja Jimm’sillä onkin valikoimissaan peräti 268 erilaista tuolimallia 14 eri tuotemerkiltä, kun mukaan lasketaan erilaiset värivaihtoehdot.

noblechairs
Huippuluokan urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää istuma-asentoa, eleganttia näyttävyyttä ja huippulaadukkaita materiaaleja. Kaikkien tuolien selkäosat ovat samalla tyylikkäitä ja hyvin istumista tukevia. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

Tuolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta. Kaikki mallistot on saatavana nahkaisella tai keinonahkaisella päällysteellä.

Palkituista noblechairs-tuoleista on saatavana kolme eri mallistoa:

noblechairs EPIC on kuin sporttinen ja mukava valtaistuin sekä pelaamiseen että muuhun tietokoneen käyttöön. Maailman ensimmäisenä aidolla nahalla päällystetty pelituoli tarjoaa miellyttävän istumiskokemuksen ja päällysteiden viimeistely tuo poikkeuksellista tyyliä. Tuolin maksimikantavuus on 120 kilogrammaa.

noblechairs HERO on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa.

noblechairs ICON edustaa urheiluautojen istuinten tinkimätöntä muotoilua ja tyyliä, joka hakee vertaistaan toimisto- ja pelituolien saralla. Tyylistä huolimatta noblechairs-tuolit kulkevat aina istuinergonomia edellä, sillä miellyttävyys ja oikeanlainen selän tukeminen ovat kaikki kaikessa. ICON-tuolissa onkin erinomainen alaselän tuki, jonka lisäksi tuoli on muotoiltu tukemaan koko vartaloa tasapainoisesti istuimen kaltevuudesta riippumatta. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-17X?ob=6&fv=1410
http://bit.ly/2OUFGNR (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.