Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) aloitti eilisiltana julkaistujen NVIDIA RTX -näytönohjainten ja niihin perustuvien pelitietokoneiden ennakkomyynnin. Uudet näytönohjaimet mullistavat tietokonepelien grafiikan täysin.

NVIDIA julkisti eilisiltana uudet kaikkien aikojen tehokkaimmat pelikäyttöön tarkoitetut näytönohjaimet. GeForce RTX -näytönohjaimet saavat tehonsa uudesta Turing-arkkitehtuurista ja täysin uudesta RTX-alustasta. Ne tuovat peleihin reaaliaikaisen säteenseurannan, tekoälyn, ohjelmoitavan varjostuksen ja jopa kuusinkertaisen suorituskyvyn edellisen sukupolven näytönohjaimiin verrattuna. Nämä teknologiat yhdessä vievät pc-pelaamisen aivan uudelle tasolle.

Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen kommentoi suoraan Gamescom-pelimessuilta Saksan Kölnistä: ”On ollut huikeaa seurata paikan päällä pelinäytönohjainten uuden vallankumouksen alkamista. Useat huippupelit, kuten Battlefield V, Shadow of the Tomb Raider, Metro Exodus, suomalaisen Remedyn Control ja Assetto Corsa, tulevat heti tuoreeltaan hyödyntämään uusia RTX-näytönohjaimia. Pelien ulkoasu muuttuu täysin uusien ominaisuuksien ansiosta eikä näitä pelejä tarvitse enää odottaa pitkään. Nyt on kerrankin oikea ajankohta päivittää pelitietokone!”

Jimm’s on aloittanut uusien Turing-arkkitehtuurin pohjautuvien NVIDIA GeForce RTX 20 -näytönohjaimien ennakkomyynnin peräti 12 eri mallin ja kolmen valmistajan voimin. Uusien näytönohjaimien lippulaivamalli on GeForce RTX 2080 Ti. Sen grafiikkasuorittimessa on 4352 CUDA-ydintä ja sen vakionopeus on 1350 megahertsiä. Näytönohjaimessa on 11 gigatavua GDDR6-näyttömuistia.

Uusia RTX-pohjaisia Jimm’s-tietokonemalleja on julkaistu neljä erilaista. Uudet pelitietokoneet ovat huipputehokkaita ja niissä on otettu huomioon pelaajien tarpeet ja mieltymykset vuosiksi eteenpäin. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

RTX-tuotevalikoiman ominaisuudet ja tehot kasvavat asteittain 909 euron RTX 2080 -näytönohjaimesta aina 2 999 euron huipputehokkaaseen Jimm’s Artemis -pelitietokoneeseen asti. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Tuotteiden toimitukset alkavat 20. syyskuuta tilausjärjestyksessä.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Pages/RTX
https://youtu.be/02h_dNl-C-s (esittelyvideo)
http://bit.ly/JimmsPCstore (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2017 liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 42 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.