Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti yhdessä elektronisen urheilun ammattipelaajien kanssa suunnitellun langattoman Logitech G PRO Wireless -pelihiiren.

Logitech G PRO Wireless on LIGHTSPEED-teknologiaa hyödyntävä peliväline niille, jotka ottavat pelaamisen tosissaan. Se on luotu vankkaa laatua, lujaa suorituskykyä ja äärimmäistä tarkkuutta vaativaan pelaamiseen. Pelihiiren ytimenä toimii uuden sukupolven HERO 16K -anturi. Sen ansiosta hiiren toimivuus on tarkkaa, nopeaa ja luotettavaa. Langattoman LIGHTSPEED-teknologian ansiosta Logitech G PRO Wireless on ainoa ammattilaistason langaton pelihiiri, jota myös ammattipelaajat käyttävät peliturnauksissa.

Hiiri on suunniteltu äärimmäisen kevyeksi, mutta silti vankkatekoiseksi. Vain 80 gramman painoisen hiiren liikuttaminen on nopeaa ja kevyttä, joten pienimmätkin liikkeet tapahtuvat tarkasti. Vain yhden millimetrin paksuinen hiiren runkomateriaali ja sen sisärakenteet täyttävät sekä kestävyyden että keveyden tarpeet. Logitech G PRO Wireless -pelihiiri on myös yhteensopiva langattoman Logitech G POWERPLAY -latausyksikön kanssa, joten pelaamista ei tarvitse koskaan keskeyttää tyhjentyneen akun takia.

Logitech G PRO Wireless -pelihiirtä kehitettiin kaksi vuotta yli 50 ammattilaispelaajan kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Lopputuloksena on pelihiiri, jonka tarkoitus on auttaa pelaajaa voittamaan pelinsä.

”Olemme aina uskoneet, että elektronisen urheilun ammattilaiset voisivat menestyä ja voittaa langattomilla pelituotteillamme”, kommentoi Logitech-pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Monet pelaajat ovat käyttäneet tätä hiirtä kisoissa jo kuukausikaupalla, mukaan lukien London Spitfire -tiimin Profit OWL-mestaruuskisoissa. Hiiremme on todistetusti voittaja-ainesta.”

Logitechin oma HERO 16K -anturi on suorituskyvyltään tämän hetken tehokkain. Sen uudenlainen linssi sekä päivitetty seuranta-algoritmi mahdollistavat äärimmäisen tarkan ja herkän liikkeen dpi-tarkkuudesta riippumatta. Anturi kykenee seuraamaan liikettä jopa 400 tuuman sekuntinopeudella (IPS) ja sen 16 000 dpi:n maksimitarkkuus takaa pikselintarkan hallinnan kaikissa tilanteissa.

”Kun käytössäni oli niin kevytrakenteinen hiiri, tiesin sen olevan merkittävässä roolissa mestaruuskisoissa”, kommentoi London Spitfire -joukkueen huippupelaaja Profit. ”Sen avulla voitin turnauksen parhaan pelaajan palkinnon. Kyseessä on todellinen jumalhiiri.”

Langaton LIGHTSPEED-teknologia toimii viiveettömällä yhden millisekunnin päivitysnopeudella, jonka ansiosta hiiri on jopa perinteisiä langallisia hiiriä suorituskykyisempi. Kuljettamista varten hiiren usb-vastaanottimen saa näppärästi hiiren runkoon säilöön. Peliammattilaisten avulla suunniteltu tekniikka ja muotoilu on yhdistelmä huipputekniikkaa ja saumatonta yhteistyötä.

”Oli todella mahtavaa tehdä yhteistyötä Logitech G PRO Wireless -hiiren parissa”, kommentoi Team SoloMidin pelaaja Zven. ”He todella kuuntelivat meitä ja reagoivat pyyntöihimme. Me pyysimme kaikenlaista ja he suunnittelivat tämän uskomattoman hiiren, joka on täydellinen tarpeisiini.”

Pelihiiren vasemmalla ja oikealla sivulla olevat painikkeet ovat irrotettavissa, joten hiiri on aidosti sopiva vasen- ja oikeakätisille käyttäjille. Lisäksi hiiren kaikki painikkeet ja LIGHTSYNC RGB -valaistus ovat vapaasti räätälöitävissä omien tarpeiden mukaan Logitech Gaming Software -ohjelmiston avulla. Pelihiiren dpi-painikkeen sijoittaminen pohjaan ehkäisee vahinkopainalluksia kesken pelin.

Hinta ja saatavuus
Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse tulee myyntiin elokuussa 169 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/en-gb/products/gaming-mice/pro-wireless-mouse.html
https://youtu.be/SVxbjXYolUk (esittelyvideo)
http://bit.ly/2nMKSbE (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.