TSR_Blessings

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft julkaisee suositun pelisarjan uusimmalle osalle kattavan Blessings of the Elders -pelipäivityksen.

Pitkäikäisen pelisarjan uusin osa The Settlers: New Allies on tuonut rakastetun pelityypin tämän päivän pelilaitteille. Värikkään grafiikan ja hauskan animaation myötä pelin vikkelät uudisasukkaat ovat ihastuttaneet pelaajia sekä oman kylän rakennusprojekteissa että kilpailevien klaanien kahakoidessa. Pelin uuden päivityksen myötä luvassa on sekä uusi moninpelikenttä, uudenlainen pelimuoto, uusia tehtäviä ja joukko muita uudistuksia.

Kahden pelaajan moninpelikahakat saavat uudeksi Skirmish-taistelukentäksi Elder’s Tomb -kartan. Kaksinkertaisella enimmäisasukasmäärällä varustettu kenttä mahdollistaa uudenlaiset infrastruktuurimahdollisuudet ja armeijataktiikat sekä isomman talouskasvun. Näiden ansiosta luvassa on aiemmasta poikkeava taistelukokemus kahdelle pelaajalle.

Uutena pelimuotona julkaistaan vapaan suunnittelun ja toteuttamisen mahdollistava Sandbox-tila. Tässä pelimuodossa ei ole vihollisia ja kentän koonkin voi valita vapaasti. Pelimuoto sopii hyvin esimerkiksi erilaisten rakennusten sommitteluun ja vapaaseen koristeluun. Pelimuodossa ei myöskään ole aikarajaa.

Peli laajenee myös uudella rakennuksella. Charring Kiln on nimensä mukaisesti hiilentuotantoon keskittyvä tuotantolaitos, jossa puupölkkyjä voidaan muuntaa poltettavaksi hiileksi. Tämä tuo lisäulottuvuutta rakennusketjuihin ja mahdollistaa näin erilaiset strategiat. Tämän seuraksi pelin metsäläiset on suunniteltu uusiksi, joten metsien istuttaminen onnistuu nyt entistä sujuvammin.

Lisäksi pelissä on mahdollisuus valita halutut kentät Skirmish-otteluihin sekä kaksi uutta hardcore-vaikeustason tehtävää tarjoamaan äärimmäistä haastetta.

The Settlers: New Allies on saatavana sekä Xbox One-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-settlers/the-settlers
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh-4Iy1I78Sdg8nxPoQ?e=AOipKG (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.