Insta360 GO 3 Black

Boston Groupin maahantuoma pikkuruinen Insta360 GO 3 -toimintakamera on nyt saatavana myös mustana ja se osaa kuvata entistä hienompaa materiaalia aiempaa kätevämmin.

Viime kesänä julkaistu vain noin peukalon kokoinen Insta360 GO 3 -toimintakamera mahdollistaa valokuvien ja videoiden taltioinnin ja videobloggauksen vaikkapa ilman käsiä. Monipuolisesti kiinnitettävä, äärimmäisen kevytrakenteinen ja monipuolisia kuvausominaisuuksia tarjoava minikamera on mitä kätevin tilanteiden taltioija. Kokonsa puolesta kamera kulkee mukana missä tahansa ja sen voi kiinnittää sekä magneettisesti metallipintoihin että erilaisiin kiinnitysjalustoihin. Näin kamera voidaan yhtäältä kiinnittää vaikkapa suoraan vaatteisiin ja selfietikkuun tai erilaisiin kulkuneuvoihin ja jopa koiranleluun.

Uuden mustan värityksen lisäksi kamera osaa uusia temppuja laiteohjelmistopäivityksen ansiosta. Nyt se toimii myös webkamerana, jolloin sitä voi käyttää videopuheluihin tietokoneen kanssa. Tässä käytössä auttaa myös kameran parannettu äänenlaatu. Nyt 48 kilohertsin tuplamikronit tekevät ihmeitä äänentallennuksen laadulle.

Myös kameran hämäräkuvauksen vakautta, timelapse-videoiden tallennusta ja kameran hallintaa on kehitetty eteenpäin. Nyt kameraa voi etäohjata erikseen hankittavalla Insta360 GPS Action Remote -kaukosäätimellä tai Apple Watch -älykellolla. Lisäksi kamera on nyt yhteensopiva jopa metrin pituisen ja 4 500 milliampeeritunnin akkuvirtaa syöttävän Insta360 Power Selfie -kuvauskepin kanssa.

Insta360 GO 3 -toimintakamera kykenee jopa 2.7K-videotarkkuuteen 30 kuvan sekuntinopeudella. Magneettikiinnityksellä toimintakamera voidaan vaivatta kiinnittää vaikkapa eri kulkuneuvoihin tai mukana tulevan magneettiriipuksen avulla esimerkiksi paidanrintaan roikkumaan. Kamera on suojattu IPX4-standardin mukaisesti ja se on vesitiivis jopa viiden metrin syvyyteen asti. Kameran mukana tulee ainutlaatuinen Action Pod -telakka, joka toimii kameran lataajana ja esikatselunäyttönä. Siltä voidaan hallita myös kameran erilaisia asetuksia, kuten kuvia ja videoita sekä leikata ja muokata kameran taltioimaa materiaalia. Toimintakameran omasta akusta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa 45 minuutin käyttöön. Action Pod -telakan kanssa käyttöaika pitenee peräti 173 minuuttiin.

Hinta ja saatavuus

Insta360 GO 3 -toimintakamera on nyt myynnissä mustana ja valkoisena 64 ja 128 gigatavun tallennuskapasiteetilla 549 ja 599 euron kuluttajahinnoin. Pakettiin sisältyy kameran lisäksi linssinsuojus, Action Pod -telakka, magneettiriipus, kiinnike ja kamerajalusta. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten pikakiinnitysjalusta, erilliset linssinsuojat, linssin ND-suotimet, näytönsuoja, säilytyskotelo, säilytyspussi ja jopa 60 metrin syvyyteen asti tiivis sukelluskotelo sekä koiranlelun ja selfietikun yhdistelmänä toimiva noutokeppi.

Lisätietoja

www.insta360.com/product/insta360-go3
www.boston.fi
https://youtu.be/CSsZDVzvwEc (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZZxHJiOVqmrxz3i5A?e=SlLLSp (kuvia)

Insta360

Insta360 on maailman johtava 360 asteen kameroiden valmistaja. Insta360-kamerat auttavat ihmisiä jakamaan kokemuksensa täydellisillä elokuvamaisilla videoilla, jotka ympäröivät katsojansa ajasta ja paikasta riippumatta. Insta360-kameralla kuluttajat ja ammattikäyttäjät voivat kuvata korkeatarkkuuksisia 360 asteen valokuvia ja videoita, jotka on helposti katsottavissa suoratoistona tai tallenteina eri sosiaalisen median alustoilla. Virtuaalilaseilla katsotut Insta360-kokemukset voivat viedä katsojansa paikkoihin ja hetkiin, joita he eivät ole koskaan aiemmin edes kuvitelleet näkevänsä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.insta360.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.