Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti The Crew 2 -ajopelin, joka jatkaa edeltäjänsä tavoin avoimen pelimaailman vauhdikkaana kisakokemuksena. The Crew 2 julkaistaan PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille 16. maaliskuuta 2018.

Pelin betatestiin voi jo rekisteröityä osoitteessa https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-crew-2/.

Yhdysvaltojen valtavaan ja monipuoliseen avoimeen pelimaailmaan keskittyvä The Crew 2 tarjoaa uudenlaisen ajopelikokemuksen. Edeltäjänsä lailla mukana on laaja valikoima erilaisia autoja aina rata-autoista urheiluautoihin ja muskelikaaroihin, mutta nyt mukana ovat myös moottoripyörät, veneet ja lentokoneet. Ne tuovat uutta ja vauhdikasta ulottuvuutta monipuoliseen kisaamiseen.

Erilaiset ajoneuvotyypit mahdollistavat hurjan määrän erilaisia pelimuotoja ja perinteisen kisaamisen ohella päästään kokemaan myös freestyle-tyylistä maailman tutkimista erilaisine ajokkeineen ja maastotyyppeineen. Mikä parasta, ajoneuvoa voi vaihtaa vaikka kesken ajamisen. San Franciscon Golden Gatella autolla kisatessa voidaankin ohjaimenpainalluksella vaihtaa vaikka veneeseen ja ajaa sillan alta tai siirtyä lentokoneen puikkoihin nauttimaan upeasta auringonlaskusta ilmasta käsin.

Erilaisia kisatyyppejä on yllin kyllin ja lisää julkistetaan Gamescom-pelimessujen aikana tällä viikolla. Koettavaa ja pelattavaa on tarjolla niin yksinpelitarinassa kuin moninpelikisoissakin, eikä unohdettu ole sunnuntaisuhareita, jotka haluavat vain nauttia maisemista valitsemansa kulkuvälineen ohjaksissa.

The Crew 2 julkaistaan PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille 16. maaliskuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-crew-2/
https://youtu.be/w4UFHsHTT0s (trailerivideo)
http://bit.ly/2wmZ4Oi (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.