Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo huipputerävän 4K-tarkkuuden myös suoratoistolähetyksiin uusitulla verkkokamerallaan.

Logitech BRIO 4K STREAM EDITION tarjoaa entistä paremman videokokemuksen, jonka ansiosta korkealaatuisen kuvan videointi ja suoratoisto on helppoa ja vaivatonta. Logitech BRIO 4K STREAM EDITION sopii ammattilaisille, harrastajille, tubettajille ja satunnaiskuvaajille, joille paras mahdollinen kuvanlaatu on tärkeää.

”Videotoistosta on tullut sosiaalinen ilmiö. Pelaajat käyttävät videokuvan katsomiseen jopa tuplasti enemmän aikaa kuin itse pelaamiseen. Samalla Twitch-, YouTube- ja Mixer-suoratoistosta on tullut nykysukupolven televisio”, kommentoi Logtechin verkkokameroiden tuotejohtaja Guillaume Bourelly. ”Logitech BRIO 4K STREAM EDITION on optimoitu suoratoistoa ajatellen. Lopputuloksena on korkealaatuinen verkkokamera, jolla kuka tahansa voi lähettää terävää ja laadukasta videokuvaa yleisölleen. 4K-tarkkuuden lisäksi valittavissa on täysteräväpiirtoinen 1080p/60fps-laatu, joka säilyttää videokuvan tasaisena. Kokonaisuus on viimeistelty Xsplit Broadcaster -yhteensopivuudella.”

Logitech BRIO 4K STREAM EDITION edustaa tämän hetken viimeisintä tekniikkaa. Logitech RightLight 3 -teknologia tarjoaa 4K-ultrateräväpiirtoista videotarkkuutta HDR-kuvanparannuksella, viisinkertaisen digitaalisen zoomauksen ja monipuoliset valaistussäädöt.

Ultrateräväpiirtoinen 4K-tarkkuus on peräti neljä kertaa perinteistä täysteräväpiirtoista (Full HD, 1080p) videokuvaa tarkempi. Logitech BRIO 4K STREAM EDITION osaa myös automaattisesti sopeutua kuvaustilan kirkkauteen, minkä ansiosta kuvattava kohde ei näytä tummalta edes kirkkaassa taustavalaistuksessa. Ultrateräväpiirtoinen kuva puolestaan taltioi tarkasti pienetkin yksityiskohdat värikylläisesti. Kuva säilyy täysteräväpiirtoisena myös tarkennuksen tai loitonnuksen aikana.

Tasalaatuiseen suoratoistoon voidaan käyttää 1080p/60fps-videolaatua, joka ehkäisee kuvan nykimistä tai videopakkauksen virheitä esimerkiksi hidastusten yhteydessä. ChromaCam-ominaisuuden ja Personify-sovelluksen ansiosta kuvaustaustan poistaminen, korvaaminen tai sumentaminen onnistuu vaivatta.

Kameran kuva-alan voi määritellä 65, 78 tai 90 asteeseen omien tarpeiden mukaan, jolloin kamera näyttää juuri sellaista kuvaa kuin käyttäjä kulloinkin tarvitsee. Logitechin kehittämä objektiivi automaattitarkennuksella tuo videokuvaan tarkkuutta, nopeutta, sulavuutta, väritasapainoa ja yksityiskohtia.

Logitech BRIO 4K STREAM EDITION on kehitetty Xsplit Broadcaster- ja Xsplit Gamecaster -ohjelmistojen kanssa käytettäväksi. Ne sopivat mainiosti erilaisten videolähetysten suoratoistoon. Kameran mukana tulee 12 kuukauden premium-tason Xsplit-lisenssi, johon sisältyy Xsplit Broadcaster- ja Xsplit Gamecaster -ohjelmistojen ilmainen käyttö. Lisäksi OBS-kuvausohjelmisto tukee Logitech BRIO 4K STREAM EDITION -verkkokameraa, joten kuvaaminen onnistuu helposti ilman erillisen ohjelmiston kanssa säätämistä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech BRIO 4K STREAM EDITION -verkkokamera tulee saataville syyskuussa 279 euron euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.logitech.com/fi-fi/video
http://bit.ly/2vU6cAU (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.