USC_TheRacer

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Test Drive Unlimited Solar Crown -autopeli tarjoaa MMO-henkisen ajopelikokemuksen Hong Kongin saarella.

Test Drive on legendaarinen ajopelisarja, joka sai alkunsa jo 1980-luvulla. Vaikka sarjan pelimuodot ja -tyyli ovat alkuvuosista muuttuneet reilustikin, on pelin keskiössä yhä vapaan ajamisen tunne ja nopeat autot. Test Drive: Solar Crown tarjoaa ajamisen riemua ja urheiluautojen ilosanomaa ensimmäistä kertaa MMO-muodossa eli massiivisen moninpelattavan verkkopelikokemuksen tavoin. Tämän ansiosta peli on entistäkin laajempi ja monipuolisempi, mahdollistaen näin lukemattomia eri tapoja nauttia pelimaailman baanoista ja teistä Hong Kongin kaupunkia mallintavassa ympäristössä.

Koska Test Drive: Solar Crown tarjoaa paljon tekemistä ja erilaisia vaihtoehtoja ajamiseen, se myös sopii hyvin monenlaisille virtuaalikuljettajille. Osalle peli on rentouttavaa itsenäistä ajamista ja maisemista nauttimista nopean urheilukaaran ratin takana. Toisille peli on jännittävää keskinäistä kisailua muiden pelaajien kanssa. Kaikkea tätä yhdistää upea ja avoin pelimaailma täynnä ajettavaa ja keskinäistä kisattavaa.

Pelin kisamuotoina ovat erilaiset rata-ajot, pikaiset sprintit, aikahaasteet ja monenlaiset verkkokilpailut. Lisäksi pelaajat voivat haastaa toisiaan spontaaneilla pikahaasteilla, jotka asettavat kilpakumppanit kisaamaan paremmuudesta tavallisilla teillä ja kisareiteillä. Mikäli haastettu pelaaja hyväksyy ajohaasteen, kisan päätösetappi luodaan pelikartalle satunnaisesti. Lisäjännitystä tällaiseen kisaan tulee siitä, että osallistujien pitää sijoittaa voittopottiin virtuaalista solar-rahaa. Kun luvassa on muutakin kuin voittajan kunniaa, on kilpaa ajaminen entistäkin kiehtovampaa.

Tosikisaajan osaaminen ei rajoitu vain ajoneuvon hallintaan ja pelikartan tuntemiseen, sillä omia ajokkejaan pääsee myös tuunaamaan monipuolisesti. Pelikartan jokaisessa kaupunginosassa on työpaja, jossa omaa kilpuriaan voi viritellä monin eri tavoin. Suorituskyvyn ohella autoa voi tuunata myös ulkoisten ominaisuuksien osalta. Samalla nämä automekaanikkojen pajat toimivat myös sosiaalisina tapahtumapaikkoina, joissa pelaajat voivat helposti olla vuorovaikutuksissa keskenään. Samalla on myös helppo ottaa vaikutteita muilta kuljettajilta oman kisarassin virittelyyn.

Pelin kilpailullisuutta esittelevän The Racer -videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/04AkO7LJI2A.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuonna 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

http://testdriveunlimited.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5QkkuB7WGjYTar_eA?e=f3DxbW (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.