WelcomeToParadize

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Welcome to ParadiZe -zombipeli on listannut kymmenen hyvää syytä tutustua Paradizen lomakohteeseen.

Elokuvien, televisiosarjojen, sarjakuvien ja videopelien zombit on kuvattu verenjanoisiksi ja aivonnälkäisiksi epäkuolleiksi, joista ei seuraa mitään muuta kuin pelkoa, kauhua ja karmaisevia tilanteita. Ensi vuonna julkaistava Welcome to Paradize -zombikokemus näyttää, ettei asian tarvitse aina mennä samalla tavalla, sillä zombit voivat olla uhkan sijasta myös mahdollisuus! Nyt listaammekin kymmenen keskeistä syytä vierailla paratiiZissä!

  1. Mahdollisuus elää ja kokea oma seikkailu! Welcome to ParadiZe ei ole pelkkä selviytymispeli. Se on myös tarinavetoinen toimintaseikkailu, jossa pelaaja kohtaa muita selviytyjiä, joiden avulla tapahtumien taustat voidaan selvittää.
  2. Nykytekniikka tekee arjesta helpompaa. ParadiZen erikoisuutena on zombien toimintaa hakkeroiva kypärätekniikka, jolla zombeista voidaan tehdä hyödyllisiä apulaisia.
  3. Monipuolisesti erilaista nähtävää. Miljardööri Allan Tuskin luoma ParadiZe on täynnä monenlaista nähtävää, kuten metsiä, kanjoneita, soita, vuoristoja ja vihreitä asutusaleuita sekä tietenkin zombikokemusten legendaarinen ostoskeskus!
  4. Paratiisissa ei tarvitse olla yksin, sillä alueella on myös muita selviytyjiä! Vartija-Marcus, likinäköinen Bob, nerokas Bob, eläintenkesyttäjä Lady Tamer ja monet muut asukkaat tarjoavat seuraa kanssaselviytyjille. Joskus myös lupaa kysymättä.
  5. ParadiZen ympäristö on täynnä eläimiä nähtäväksi. Toisinaan ja melko useinkin nämä eläimet saattavat olla zombeja ja siten myös vaarallisia. Zombikypärällä asiat kuitenkin helpottuvat, joten mahdollisuudet eläinten turvalliseen kohtaamiseen ovat täysin mahdollisia.
  6. Paratiisimainen ympäristö voi olla upea ja kaunis kokemus. Samalla se voi olla hyvin kuolettava ja vaarallinen ilman asianmukaisia suojauksia. Onneksi oman leirin ja tukikohdan voi rakentaa turvalliseksi zombeja hyödyntäen.
  7. Riippumattomuus ennen kaikkea! Hakkerointikypärien kanssa zombiesta voi tehdä omia palvelijoita, vartijoita ja uupumattomia apulaisia, jotka takaavat omavaraistalouden kaikenlaisille selviytyjille.
  8. Asumista yksin tai yhdessä. Apu ja yhteistyö ovat harvinaista herkkua ParadiZen ympäristöissä, joten moisen kohdalla ei kannata kieltäytyä, kun sellaista tarjolla on. Peli onkin koettavissa sekä yksin että yhteistyömuodossa.
  9. Taidot ja osaaminen ovat kaikki kaikessa. Rakentelu, askartelu, pakertaminen ja muu puuhastelu kehittää omaa selviytyjähahmoa paremmaksi. Nikkarointitaidot ovatkin verrattoman käteviä selviytyjän roolin viittaa selkään sovitettaessa.
  10. Kehitettävät taidot tuovat mukanaan tunteen roolipelimäistä jatkuvuutta. Niinpä taitoja kannattaa käyttää ja oppia mahdollisimman paljon lisää sekä tulla entistä paremmaksi. Olipa kyse taistelutaidoista, hakkeroinnista tai muista taidoista, itsensä kehittäminen kannattaa aina.

Tämä kaikki on kutenkin vain pintaraapaisua kutkuttavan zombikokemuksen perusteista. Alla olevasta kuvakansiolinkistä on myös ladattavissa PDF-dokumentti, joka kertoo asiasta lisää sekä auttaa eteenpäin ja valmistaa pelaajan kokemaan ParadiZen zombietäyteisen ympäristön aivan uusin silmin ja avoimin mielin.

Pelattavuutta lupsakasti esittelevän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/gQyKovKaL6w.

Welcome to ParadiZe julkaistaan 29. helmikuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicUeE11YdgsoigehBw?e=qD2S7p (kuvia & pdf-dokumentti)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.