TDUSC

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja NACONin julkaisemasta Test Drive Unlimited Solar Crown -autopelistä julkaistiin ilmainen demoversio, joka on ladattavissa Steam-pelikaupasta ja pelattavissa 17. kesäkuuta asti.

Pelaajat voivat nyt testata peliä ilman aikarajoitusta. Demo sisältää huolellisesti valikoitua sisältöä, jolla pelaajat voivat nauttia koko Test Drive Unlimited Solar Crown -pelistä. Käytettävissä on yhdeksän Hong Kongin saaren 14 alueesta, ensimmäiset 15 etenemistasoa, 16 ostettavaa autoa, 22 koeajettavaa lisäautoa kuudessa autoliikkeessä, 27 erilaista kilpailua sekä Streets- ja Sharps-klaanien päämajat.

Test Drive Unlimited Solar Crown -autopeli tarjoaa MMO-henkisen ajopelikokemuksen Hong Kongin saarella. Kyseessä ei ole pelkkä autopeli, jossa ihaillaan nopeita autoja ja kolutaan läpi tarkkaan rajattuja kilparatoja. Enemmänkin kyseessä on luksuselämäntyyliä mallintava ajopelikokemus, jossa toki ajellaan hulppeilla autoilla, mutta myös nautitaan ensiluokkaisesta elämästä muutoinkin kuin radoilla ajaen. Pelissä on vaikuttava valikoima upeita arvostetuilta autovalmistajilta, kuten Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo. Omia autojaan pääsee myös tuunaamaan monin eri tavoin.

Pelin viimeisimmän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/whwba2H7nNc.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy 12. syyskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

http://testdriveunlimited.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5QkkuB7WGjYTar_eA?e=f3DxbW (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.