ACM_iPhone15Pro_screenshot

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft toi myyntiin Assassin’s Creed Mirage -suosikkipelin iPhone 15 Pro -puhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tablettilaitteille.

Kaikkien aikojen suosituimpiin pelisarjoihin lukeutuva Assassin’s Creed on nähnyt useita eri pelialustoja vuosien saatossa. Näihin lukeutuvat monet eri pelikonsolit sekä pc-tietokoneet. Nyt pelisarja tuodaan ensimmäistä myös älypuhelimille ja tablettilaitteille, kun pelistä julkaistiin iOS-alustalle tehty versio. M1-sarjan suorittimilla varustetuille iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -älypuhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tableteille tuotu toimintapelikokemus tuo hurjan salamurhaajan vauhdikkaan pelattavuuden myös kannettavaan muotoon.

Assassin’s Creed Mirage vie pelaajan 800-luvun Bagdadiin ja asettaa pelaajan Basim-katuvarkaan saappaisiin. Tämä muinaisen Lähi-Idän kaupan ja politiikan ydin on täynnä kauppiaita, myyjiä, sotilaita ja poliittisen vaikutusvallan suurnimiä. Pian Basim värvätään osaksi assassiinijärjestöä, joka tempaisee hänet mukaan jännittävään ja väkivaltaiseen seikkailuun täynnä juonittelua, taisteluita, tutkimista ja matkaamista. Luvassa on yllätyksellisiä juonenkäänteitä ja hiippailua sekä salakähmäistä toimintaa ja vakoilua. Eikä tule unohtaa hauskoja sivutehtäviä ja kameliratsastusta sekä kaupungin tutkimista.

Assassin’s Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pllvitallennuksia. Näin peliä voi esimerkiksi pelata yhdellä alustalla ensin ja jatkaa sitten toisella juuri samasta kohdasta, mihin peli aiemmin jäi. Pelin iPhone- ja iPad-versiot tukevat sekä erillisiä peliohjaimia että kosketusnäytöltä pelaamista. Tämän ansiosta pelistä on helppo nauttia niin kotisohvalla kuin matkatessakin.

Pelin ensimmäiset 90 minuuttia ovat ilmaiseksi pelattavissa, joten pelaaja voi kokeilla peliä ilmaiseksi App Store -kauppapaikasta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Assassin’s Creed Mirage on nyt saatavana iOS-käyttöjärjestelmälle. Tämän lisäksi peli on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/mirage
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMFKJ0u1EruZY-aWxQ?e=Zy60oD (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.