Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin ammattilaistason L33T Gaming E-Sport Pro Series -pelituolimalliston. Uutuustuoleja käytetään myös tänään alkavassa Telia Esports Series -kilpapelisarjassa.

Telia Esports Series
Uudet L33T Gaming -pelituolit tulevat Suomessa myyntiin yhteistyössä Telia Esports Series -kilpapelisarjan kanssa. Uutuustuolit tulevat saataville toukokuussa 2019, mutta Telia aloittaa niiden ennakkomyynnin nettikaupassaan jo huomenna 26. huhtikuuta. Telian järjestämä elektronisen urheilun kilpasarjan ensimmäinen kausi alkaa tänään 25. huhtikuuta ja L33T Gaming on yksi sarjan sponsoreista. Kausi kestää 7. kesäkuuta ja 4. elokuuta asti. Lisätietoja liigasta osoitteessa www.teliaesportsseries.com.

L33T Gaming E-Sport Pro Series
L33T Gaming E-Sport Pro Series -malliston Excellence-, Superior- ja Ultimate-pelituolit ovat ammattilaistasoa, joten luvassa on äärimmäistä ergonomiaa ja verratonta mukavuutta pelaamisen äärellä. Tuolit on suunniteltu vastaamaan ammattipelaajien vaatimuksia ja toiveita. Ne onkin suunniteltu pelaajilta saadun palautteen perusteella. Pelituolien suunnittelussa on keskitytty kestävyyteen, istuinleveyteen ja käyttömukavuuteen.

Vaikka L33T Gaming on ollut olemassa vasta muutaman vuoden, pelituolien valmistajana se on saanut vankan kannattajakunnan. Istuinvalmistajan uudessa mallistossa on kolme pelituolia, joiden kaikkien suunnittelussa on otettu huomioon eri tason pelaajilta saatu palaute. Kaikki kolme pelituolia on suunniteltu isoiksi ja mukaviksi istua. Perinteisistä tuoleista poiketen pelituolit tarjoavat pelaajien arvostamia lisäominaisuuksia.

Kaikki L33T Gaming -pelituolit ovat teräsrunkoisia ja varustettu luokan 4 kaasusylinterillä. Pelituolien monipuolisesti säädettävät käsinojat ehkäisevät käsivarsia ja ranteita liialta rasitukselta. Lisäksi jokaisen mallin selkänojassa on peräti 165 asteen kallistuskulma. Selkänojan ja käsinojien säädettävyyden ansiosta itselle sopivan ja ergonomisen istuinasennon löytäminen on entistä helpompaa, mikä tekee pitkäkestoisistakin pelisessioista miellyttäviä. Lisäksi monitoiminen jousijärjestelmä takaa helposti juuri oikean käyttökorkeuden.

Exellence-pelituoli on iso L-kokoluokan tuoli, jonka enimmäiskuormitus on 150 kilogrammaa. Selkänojan alaselän tuki on säädettävissä omien mieltymysten mukaisesti, mikä tarjoaa lisämukavuutta ja korostaa istujan hyvää ryhtiä. Tuolin muotoilu tukee tasapainoista asentoa niin istuimen kuin selkänojankin osalta. Monipuolisesti säädettävät käsinojat ehkäisevät käsivarsia ja ranteita liialta rasitukselta. Excellence-pelituolia on saatavilla sekä kelta-mustana että puna-mustana värivaihtoehtona.

XL-kokoinen Superior-pelituoli on upea ja tyylikäs vaihtoehto vaativaan pelaamiseen. Sen erikoisleveä istuin sopii myös isokokoiselle. Paksun vaahtopehmusteen ansiosta pelituoli tuntuu miellyttävältä istua huolehtien samalla käyttäjänsä ergonomiasta. Huokoinen keinonahkapinta ehkäisee hikoilua, mikä tekee istumisesta miellyttävää pitkissäkin pelisessioissa. Irrotettavien niska- ja alaselkätukien ansiosta omaa istuinasentoa on helppo räätälöidä miellyttäväksi. Superiorin enimmäiskuormitus on 165 kilogrammaa.

Malliston kookkain pelituoli on XXL-kokoinen Ultimate-malli, jonka perustana on kahden millimetrin paksuinen teräsrakenne. Selkänoja on erityisen leveä ja reilusti tavallista selkänojaa runsaammin pehmustettu. Istuinosa ja selkänoja on lisäksi pehmustettu korkeatasoisella ja huokoisella kylmävaahdolla. Tämän ja keinonahkapinnoitteen ansiosta pelituoli on hyvin hengittävä ja miellyttävä istua. Pelituoli on miellyttävästi muotoiltu ja väreiltään tyylikäs. Ultimate-pelituolin enimmäiskuormitus on 185 kilogrammaa.

Hinta ja saatavuus
L33T Gaming E-Sport Pro Series Excellence-, Superior- ja Ultimate-pelituolit tulevat saataville toukokuussa 319, 339 ja 399 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/?fbclid=IwAR2A4naybDND-xxQLI976lvjT3SSeR2THSgQvWmOJSPz8tUsEuQD-4lDlMU#ac=m_Start&f=p%3A1958%3AL33T-Gaming%2520E-Sport%2520Pro%2520Series%24
https://l33t-gaming.com/product-category/chairs/e-sport-pro/
https://youtu.be/3ZNy9DW0fGo (esittelyvideo)
http://bit.ly/2GwJ4ws (kuvia)

L33T
Kaikki alkoi innovatiivisten pelituolien kehittelystä. Nykyään L33T Gaming kehittää monipuolisia pelivarusteita sekä aloittelijoille että kilpapelaajille. L33T Gaming suunnittelee pelivälineitä pelituoleista ja -pöydistä pelireppuihin ja muihin lisävarusteihin. Tavoitteena kaikessa on täydellinen pelivarustus.

“Leetspeak” on peliyhteisön kieli, jota vain kanssapelaajat voivat ymmärtää ja se on muovautunut laisekseen peli- ja hakkerikulttuurin myötä. Leetspeakin tarina juontuu aina 1980-luvun alkuun, jolloin kirjaimet, numerot ja symbolit sekoittuivat toisiinsa muodostaen oman, nopeamman kielensä. “L33T” on tämän kielen vastine sanalle elite eli eliitti, joka myös kertoo L33T:n tarkoitusperistä pelaamista ajatellen. Tarkoituksena on tarjota parasta mahdollista pelaajille, jotka haluavat olla lajinsa parhaita. Lisätietoja osoitteessa www.l33t-gaming.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.