TeleWell Oy (www.telewell.fi) on julkistanut aidon LTE/4G-sovittimen, jolla voi surffailla netissä langattomasti jopa 100 megabitin sekuntinopeudella. TeleWell TW-LTE -sovittimen voi liittää niin tietokoneeseen kuin lähiverkon reitittimeenkin.

tw-lte-tw-eav510

Operaattorivapaa ja huippunopea TeleWell TW-LTE -sovitin mahdollistaa jopa 100 megabitin sekuntinopeuden tiedon vastaanottamiseen ja jopa 50 megabitin sekuntinopeuden tiedon lähettämiseen langattomassa LTE/4G-mobiiliverkossa. Mikäli sovitin ei ole LTE/4G-mobiiliverkon kantaman alueella, se hakee automaattisesti 3G/HSPA-yhteyden, jolla voidaan saavuttaa jopa 42 megabitin sekuntinopeus.

TeleWell TW-LTE -sovitin voidaan liittää sekä pc- ja mac-tietokoneiden että yhteensopivien TeleWell-reitittimien usb-liitäntään. Tietokoneeseen kytkettynä sovitinta hallitaan sen sisäänrakennetun Windows- ja Mac OS X -ohjelmiston avulla.

TeleWell TW-LTE -sovittimessa on liitännät kahdelle ulkoiselle antennille, joilla LTE/4G-mobiiliverkon signaalitaso vahvistuu huomattavasti. Mukana toimitetaan myös usb-jatkokaapeli, jolla sovitin saadaan pystyasentoon parempaa signaalitasoa varten. Sovittimessa on myös microsd-muistikorttilukija.

TeleWell TW-EAV510
TeleWell TW-EAV510 -reititin mahdollistaa yhdessä TeleWell TW-LTE -sovittimen kanssa huippunopean LTE/4G-mobiiliyhteyden jakamisen useiden käyttäjien kesken langattomassa ja langallisessa lähiverkossa.

TeleWell TW-EAV510 toimii nopeana VDSL2- ja ADSL2+ -modeemina, jolla on helppo korvata usein laajakaistasopimuksen mukana tullut peruslaite. Samassa laitteessa on myös neliporttinen ethernet-kytkin, langaton 300 megabitin sekuntinopeudella toimiva wlan-tukiasema ja palomuuri. Kaikki nämä ominaisuudet toimivat tehokkaasti maailman suurimman tietoliikennepiirejä valmistavan Broadcomin tuplaydinprosessorin ohjaamana.

TeleWell TW-EAV510 -reitittimellä on helppo toteuttaa koko kodin tai pienyrityksen lähiverkko. Käyttäjäystävällinen, selainpohjainen käyttöliittymä ja selkeät suomenkieliset ohjeet mahdollistavat lähiverkon käyttöönoton muutamissa minuuteissa.

Myös reitittimen lisätoimintojen käyttöönotto on helppoa. Esimerkiksi dlna-viihdelaitteiden, älytelevisioiden tai pelilaitteiden käyttäminen reitittimellä onnistuvat usein automaattisesti tai ainoastaan muutamalla hiiren klikkauksella.

Hinta ja saatavuus
TeleWell TW-LTE -sovitin ja TeleWell TW-EAV510 -reititin ovat saatavana välittömästi 169 ja 89 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi
www.facebook.com/TeleWell (uusi palvelu avattu 24.1.2013)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.