TDK Life on Record julkaisi ensimmäisen 32 gigatavun usb-muistitikkunsa. Marraskuussa 2008 julkaistusta Trans-IT Edge USB-muistitikusta on nyt saatavana 4, 8, 16 ja 32 gigatavun versiot. Muistitikussa on laitteen reunusta ympäröivä ja tiedonsiirron tilaa osoittava merkkivalo sekä kuljetettaessa laitteen sisään työnnettävä USB-liitin.

tdkedge

Trans-IT Edge on muotoilultaan suoraviivainen ja siinä on tyylikkään metallinen viimeistely, joka kuvastaa käyttäjänsä tyylitietoista makua. Trans-IT Edge on ihanteellinen luottamuksellisten tietojen ja henkilökohtaisten muistojen suojaamiseen sekä kuljettamiseen, koska se on rakenteeltaan luja ja siinä on myös salasanasuojaus.

Saatavuus ja hinnoittelu
Trans-IT Edge -muistitikut ovat saatavana välittömästi ja niiden kuluttajahinnat 4, 8, 16 ja 32 gigatavun tallennuskapasiteeteilla ovat noin 15, 20, 35 ja 70 euroa (sis. ALV22%).

Lisätietoja: http://www.tdk-media.eu
Tuotekuvia: http://www.tdk-media.eu/press/picture_pool.php

TDK Life on Record
TDK Life on Record on TDK Corporationin omistama tuotemerkki, joka on lisensoitu yksinoikeudella Imation Corporationille. Imation on maailman johtava kehittäjä ja markkinoija, joka tekee merkkituotteita, joilla käyttäjät voivat tallentaa ja nauttia digitaalisesta informaatiosta. Maailmanluokan tuotevalikoima digitaalisia tallennustuotteita, audio- ja videoelektroniikkaa sekä lisätarvikkeita tavoittaa asiakkaat maailmanlaajuisen jakeluverkoston avulla. Lisätietoja Imationista osoitteessa www.imation.eu. Imation Corp. osti TDK Corporationin tallennusmedioiden liiketoiminnan vuonna 2007. Lisätietoja TDK Life on Recordista osoitteessa www.tdk-media.eu.