Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, tuo markkinoille kolme uutta laukkumallistoa kannettavien tietokoneiden suojaamiseksi kesän kolhuilta.

kesalaukut2012

Targus Classic+
Targuksen jo viisi vuotta myynnissä ollut Classic-mallisto on ollut kannettavien tietokoneiden suojalaukkujen markkinajohtaja Suomessa ja muualla Euroopassa jo pitkään. Hillityn musta ja toimiva klassikko on nyt uudistunut ja uusi mallisto on saanut nimensä perään plus-merkinnän.

Targus Classic+ sisältää kaikki aiemman malliston ominaisuudet ja laukkuja on kehitetty entisestä paremmiksi. Laukun sisätasku suojaa sekä tietokonetta että sen pintaa ja turvahihna pitää laitteen paikallaan. Vahvistettu kantokahva on päällystetty miellyttävän pehmeällä ja kestävällä neopreenilla. Etupuolen kätevään ja helposti avautuvaan vetoketjutaskuun mahtuvat siistiin järjestykseen esimerkiksi puhelin, kynät, käyntikortit, johdot ja kuulokkeet. Olalla kantamista varten laukussa on miellyttävän tuntuinen säädettävä olkahihna.

Targus Classic+ -mallisto sisältää kaikkiaan yhdeksän laukkua 10-18 tuuman näytöillä varustetuille kannettaville tietokoneille. Sivulta kokonaan avattavia ”simpukkamalleja” on kahta erilaista – toisessa on laukun takapuolella lisätasku papereille tai tablettilaitteelle ja toisesta tämä tasku puuttuu. Näitä simpukkamalleja on kaikkiaan kuusi erilaista neljässä eri koossa. Kolme eri päältä avattavaa laukkukokoa täydentävät malliston.

Targus Classic+ -malliston laukkujen suositushinnat vaihtelevat 27,90 ja 49,90 euron välillä.

Targus Transit
Targus Transit korvaa aiemman Atmosphere-malliston. Uusi mallisto sopii Classic-laukkuja parempia, käytännöllisempiä ja rennompia malleja hakeville käyttäjille.

Targus Transit -laukkujen pehmustettu tietokonetasku suojaa tietokonetta ja lisätaskun turvahihna pitää tablettilaitteen paikallaan. Päällä olevassa vetoketjutaskussa voi säilyttää usein tarvittavia pikkutavaroita ja syvästä vetoketjulla suljettavasta etutaskusta saa helposti esille esimerkiksi passin tai lompakon. Vedenpitävä pohja sekä tyylikkäät satiinipintaisesta metallista valmistetut soljet ja salvat takaavat kestävyyden ja käyttömukavuuden. Kevyistä materiaaleista valmistetussa laukussa on erittäin miellyttävä kantokahva ja olkahihna.

Targus Transit -mallisto sisältää kaikkiaan viisi laukkua 13-16 tuuman näytöillä varustetuille kannettaville tietokoneille. Päältä avattavia laukkuja ja selkäreppuja on kahta eri kokoa. Niiden lisäksi on saatavana ulosvedettävällä teleskooppikahvalla ja pyörillä varustettu Roller-malli, jossa on lisätilaa vaatteille ja muille tarvikkeille yön yli kestäviä matkoja varten.

Targus Transit -malliston laukkujen suositushinnat vaihtelevat 54,90 ja 129,90 euron välillä.

Targus Revolution
Targus Revolution -mallisto on älykäs, moderni, mukava ja kevyt ratkaisu kovempaankin käyttöön. Laukuissa on paljon säilytystilaa ja niiden kestävä 2550 denierin nailonpinta sisäpehmusteineen suojaa sisällä olevia laitteita koviltakin kolhuilta. Laukuissa on Targuksen patentoimat SafePORT Air Protection System (APS) -ilmatyynypehmusteet. APS on ainutlaatuinen, tiheärakenteisiin ilmahuokosiin perustuva, perinteistä vaahtomuovia viisi kertaa paremmin suojaava suojausratkaisu.

Targus Revolution -laukuissa on myös pehmustettu säilytystasku tablettilaitteille. Vetoketjulla suljettavassa tarviketaskussa on järjestystä ja tavaroiden löytämistä helpottavia symboleita. Laukuissa on myös useita kansiolokeroita ja taskuja sekä irrotettava säilytyspussi.

Targus Revolution -laukkujen kantamisen mukavuuteen on myös panostettu poikkeuksellisen paljon. Kantokahvat on ergonomisesti muotoiltuja ja pehmustettuja. Lisäksi diagonaalisesti kulmasta toiseen kulkeva ergonominen Equalizer II -olkahihna jakaa painon tasaisesti ja siinä on myös iskuja vaimentava pehmuste.

Targus Revolution -mallisto sisältää tällä hetkellä kaksi päältä avattavaa laukkua 14-16 tuuman näytöillä varustetuille kannettaville tietokoneille. Mallisto täydentyy vielä kesän aikana Ultrabook-tietokoneelle tarkoitetulla laukulla sekä ulosvedettävällä teleskooppikahvalla ja pyörillä varustetulla Roller-mallilla.

Targus Revolution -malliston laukkujen suositushinnat vaihtelevat 59,90 ja 74,90 euron välillä. Roller-mallin hintaa ei ole vielä vahvistettu.

Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.targus.com

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.