Maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, Targus (www.targus.com) esittelee valikoiman tyylikkäitä ja muodikkaita laukkuja kannettaville tietokoneille. Tämän kesän laukkumallistoissa on huomioitu erittäin ohuet kannettavat tietokoneet.

ultralife

Kannettavien tietokoneiden teknologia kehittyy jatkuvasti. Ohuen ohuiden kannettavien tietokoneiden suosio on nopeasti kasvamassa yhdessä tablettilaitteiden kanssa. Niitä myös kuljetetaan kesäisin entistä enemmän mukana. Arvokkaat laitteet tarvitsevat arvoisensa suojan ja tähän tarpeeseen Targus tuo uudet tyylikkäät laukkumallistonsa.

Targus on ottanut uusissa mallistoissaan huomioon myös käyttäjien aiempaa suuremman tarpeen oman tyylinsä ilmaisemiseen. Laukun pitää olla käytännöllinen ja kestävä, mutta sen lisäksi sen pitää sopia käyttäjänsä muuhun ulkoasuun entistä paremmin. Lisäksi laukkuja voi olla useita eri tilanteisiin – yksi työkäyttöön ja toinen vaikka lomamatkoille.

Uusia laukkumallistoja on peräti kuusi erilaista. Ne vaihtelevat laitevaatimusten ja erilaisten käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Kaikille tuotteille yhteistä on tinkimätön Targus-laatu, jonka takaa elinikäinen takuu.

Ultralife-malliston suojat ja laukut on suunnattu ohuille ja kevyille kannettaville tietokoneille. Kantolaukkujen pintamateriaalit on valittu kestämään kosteutta, naarmuja ja kolhuja. Valmistusmateriaaleina on mallista riippuen käytetty joko näyttävää Canvas-kangasta tai tyylikästä nahkaa.

City Smart -laukut mukailevat rentoa, mutta tyylikästä vaatetusta. Harmaan ja mustan sävyissä saatavat laukut sopivat perinteisemmän kannettavan tietokoneen muotoiluun. Cammeo-laukut ovat puolestaan oiva valinta tyylikkäälle miehelle tai naiselle. Canvas-kankaasta valmistetut laukut edustavat hillittyä ja käytännöllistä näyttävyyttä. Mokkapintaiset vahvikkeet tuovat laukkuihin mukavuutta ja arvokkuutta.

Nuorekas City Fusion on Messenger-tyyppinen laukku olkahihnalla. Tilava City Fusion soveltuu käyttöön, kun kannettavan tietokoneen lisäksi tarvitaan tilaa esimerkiksi tablettilaitteelle, papereille ja muille tarvikkeille. Pewter-laukku on rennon tyylikäs ja nuorekas vaihtoehto kannettaville tietokoneille. Lomax-laukut edustavat perinteisempää ja arvokkaampaa tyyliä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Targuksen uudet laukkumallistot ovat saatavana välittömästi. Niiden kuluttajahinnat vaihtelevat 39,90 ja 69,90 eurosta välillä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.targus.com/uk/
www.facebook.com/targusfinland
http://bit.ly/17r7wKC (tuotekuvia)

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.