FS22_Premium_Launch

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 Premium Edition sisältää peruspelin lisäksi sen kaikki tähän asti julkaistut pelilaajennukset.

Farming Simulator 22 on suositun pelisarjansa kattavin ja ominaisuuksiltaan monipuolisin maanviljelysimulaatio. Tänään julkaistun Premium Expansion -lisäosan myötä peli laajenee entisestään. Samalla pelistä on julkaistu sekä peruspelin että sen lisäosat sisältävä Premium Edition -versio, joten myös uusien pelaajien on helppoa aloittaa pelaaminen.

Pelin keskiössä on oman maatilan hoitaminen, kohentaminen ja laajentaminen. Kuten maanviljelyyn kuuluu, valittavana on kattava valikoima erilaisia viljelyskasveja, joita pelaaja voi kasvattaa omilla tiluksillaan. Viljelysten lisäksi pelaaja voi laajentaa toimiaan metsänhoitoon ja eläinten kasvatukseen. Näitä kaikkia voi myös jatkojalostaa pidemmälle, mikä mahdollistaa esimerkiksi viljelyskasvien hyödyntämisen erilaisiin elintarvikkeisiin tai metsistä saatavien puiden käytön moniin eri esineisiin.

Laajennetussa Premium-pelikokonaisuudessa on mukana peräti kuusi erilaista pelikarttaa, joista jokainen tarjoaa erilaiset mahdollisuudet ja maisemat oman maatilan pyörittämiseen. Jokainen pelialueista on oma maaseutuyhteisönsä toisista poikkeavine maantieteellisine ominaisuuksineen. Niinpä jokaisella alueella on myös omat vahvuutensa erilaisten kasvien tai eläinten suhteen.

Pelikarttojen lisäksi peruspelin valikoima on kasvanut peräti seitsemän lisäosan myötä. Tämä tarkoittaa paitsi uusia työkaluja ja kasveja, myös erilaisia työkoneita ja kulkuneuvoja. Premium-julkaisussa on mukana yli 20 erilaista viljelyskasvia, kuten erilaiset viljalajit, porkkana, punajuuri ja palsternakka. Työkoneita ja kulkuneuvoja on yli 150 eri merkiltä. Pelkästään pelin lisäosat ovat tuoneet mukanaan yli 35 uutta työkonetta ja kulkuneuvoa entisten lisäksi. Mukana ovat kaikki maailman tärkeimmät ja merkittävimmät maatalousmerkit sekä lukematon määrä pienempiä erikoislaitteita monilta eri valmistajilta. Yhteensä eri laitteita onkin yli 400 moneen eri käyttötarkoitukseen.

Pelin kokonaisvaltainen Premium Edition -versio sekä erikseen hankittava ja peruspeliä laajentava Premium Expansion sisältävät Antonio Carraro Pack-, Kubota Pack-, Vermeer Pack-, Göweil Pack-, Hay & Forage Pack-, Horsch AgroVation Pack- ja Oxbo Pack -lisäosat. Näiden ohella Premium Edition sisältää alkuperäisen Farming Simulator 22 -pelin. Yksinpelin lisäksi Farming Simulator 22 on pelattavissa sekä yhteistyömuotoisessa että kilpailullisessa moninpelitilassa.

Farming Simulator 22: Premium Expansion -lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/MJPzT4AAlf4.

Farming Simulator 22: Premium Edition ja Farming Simulator 22: Premium Expansion ovat nyt saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.