PAN Vision Finlandin jakelema ja CI Gamesin julkaisema Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli on nyt julkaistu PlayStation 5 -pelikonsolille.

Yksinäisesti ja itsenäisesti toimiva ammattisotilas taistelee korruptoituneiden sotilasjohtajien sotilasjoukkoja vastaan. Tehtävänään palkkasotilaalla on poistaa nämä sotilasdiktaattorit keinolla, millä hyvänsä, mikä usein johtaa raakoihin, mutta tehokkaisiin toimintatapoihin.

Tätä karua ja kaunistelematonta tarinaa esittelevä Sniper Ghost Warrior Contracts 2 asettaa pelaajan palkkasotilaan rooliin monipuolisen ase- ja varustekattauksen kanssa. Armottomia sotilasjohtajia ja näiden joukkoja vastaan taistelevan aavesotilaan tärkein ase on äärimmäisen tehokas tarkkuuskivääri. Tehtävissä yhdistyvät avaintekijöinä huomaamattomuus, suunnitelmallisuus ja yllätyksellisyys, sillä ylivoimaista vihollista vastaan avoin ja reilu taistelu on lähes mahdotonta.

Pelin tänään julkaistu PlayStation 5 -versio hyödyntää tehokkaan pelikonsolin suorituskykyä ja peliohjaimen ominaisuuksia vaikuttavalla tavalla . Nopean SSD-levyn mahdollistamat lyhyet latausajat ja Dualsense-peliohjaimen mukautuvat liipaisintoiminnot sekä aiempaa upeampi ja tarkempi peligrafiikka tekevät pelaamisesta häikäisevän hienon kokemuksen. Pelin PlayStation 5 -versiossa voi myös valita joko suorituskykytilan tai visuaalisen tilan välillä. Suorituskykytila toistaa peliä 60 kuvan sekuntinopeudella 2K-kuvatarkkuudella ja visuaalinen pelitila 30 kuvan sekuntinopeudella ultrateräväpiirtoisella 4K-tarkkuudella.

PlayStation 5 -peli sisältää myös Butcher’s Banquet -pelilaajennuksen sekä Crossbow Carnage -asepaketin, joka tuo mukanaan huipputehokkaan varsijousen ja valikoiman muita aseita.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelissä pelaaja ohjastaa ammattisotilasta tehtävissä, joissa vaaditaan tarkka-ampujan osaamista ja hiippailutaitoja. Suoraviivainen lähestyminen johtaa todennäköisemmin ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Pelin tehtävärakennetta on jalostettu edellisosaa monipuolisempaan, parempaan ja nautinnollisempaan pelikokemukseen pyrkien. Näin pelaajat pääsevät osoittamaan taitonsa ja kyvykkyytensä entistä monisyisemmissä tehtävissä ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollista vastaan. Samalla tehtävät mahdollistavat monia erilaisia lähestymis- ja etenemistapoja sekä tarjoavat kiehtovia haasteita ratkottavaksi. Pelaaja kokeekin sala-ampujan ainutlaatuiset haasteet aivan uudenlaisella tavalla.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/u1Tk_Rb0sSc. Varoitus lienee paikallaan, sillä video sisältää paikoin hyvin raakaa väkivaltaa.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneelle. PlayStation 4 -pelin ostaneet saavat pelin PlayStation 5 -päivityksen ilmaiseksi sen ilmestyttyä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.SniperGhostWarriorContracts2.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vheA8AzFt1dbVmXnNkA?e=cgxxwS (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.