Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on aloittanut Windows 8.1 -käyttöjärjestelmään perustuvien Wisky-tablettilaitteiden maahantuonnin.

Tehokkaat ja huippuedulliset Wisky-tablettilaitteet sopivat erityisen hyvin yrityskäyttöön. Neliytiminen Intel Atom Z3735 -suoritin ja täysverinen Microsoft Windows 8.1 -käyttöjärjestelmä takaavat yhteensopivuuden kaikkien yritysohjelmistojen ja pilvipalvelujen kanssa.

Windows 8.1 with Bing sopii erinomaisesti työskentelyyn ja hauskanpitoon. Aloitusnäytön voi muokata haluamakseen, jolloin tablettilaitteella voi kuluttaa vähemmän aikaa hakemiseen ja enemmän tekemiseen. Käyttöjärjestelmän voi myös tarvittaessa päivittää maksulliseen Professional-versioon. Sillä voi helposti muodostaa yhteyden yritysverkkoihin, hallita ja käyttää eri laitteita, salata tietoja ja paljon muuta.

Wisky-tablettilaitteet sopivat erinomaisesti myös kaikenlaiseen visuaaliseen työhön ja viihteeseen. Wisky 3G068I:ssä on huipputarkka ja laadukas 9,7 tuuman IPS-monikosketusnäyttö 2048 x 1536 pisteen tarkkuudella. Näyttö mahdollistaa tajunnan räjäyttävän visuaalisen kokemuksen olipa sitten kyse valokuvista, videoista, bisnesesityksestä tai peleistä. Lisäksi HDMI-liitännän sekä langattomien Miracast- ja WiDi-tekniikoiden avulla visuaalinen kokemus on helppo siirtää isompiin näyttöihin tai valkokankaalle.

Wisky-tablettilaitteissa on 2 gigatavun keskusmuisti ja 16 gigatavun tallennustila. Ne riittävät moneen käyttöön ja tallennustilaa voi laajentaa vaikkapa Windowsin mukana tulevalla 15 gigatavun OneDrive -verkkotallennuspalvelulla tai edullisilla erikseen hankittavilla micro-SD-muistikorteilla.

Wisky-tablettilaitteissa on myös monipuoliset liitäntämahdollisuudet. Langaton 300 megabitin nopeudella toimiva lähiverkkoyhteys mahdollistaa nopean nettiyhteyden kotona, toimistossa tai julkisten yhteyspisteiden kautta. Tablettilaitteissa on myös 3G-mobiiliverkkoyhteys 21 megabitin enimmäisnopeudella. Langaton Bluetooth 4.0 -lähiyhteys ja USB-liitäntä mahdollistavat monipuolisesti erilaisten laitteiden yhdistämisen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Wisky 3G068I ja Wisky 3G062I ovat saatavana välittömästi 219 ja 179 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Wisky 3G062I on muuten ominaisuuksiltaan 3G068I:n kaltainen, mutta sen näyttö on kooltaan 7,85 tuumaa.

Wisky-tablettilaitteiden mukana on rajoitetun ajan Microsoft Office 365 -toimistosovelluksen yhden vuoden tilaus veloituksetta (arvo 60 €).

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/hae/wisky
http://bit.ly/1APJiYv (kuvia)
http://www.intel.eu/content/www/eu/en/processors/atom/atom-something-inside-tablet-video.html
http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-8/meet

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.