Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) kehottaa löytämään sisäisen lapsen ja tuomaan esille leikkimielisyyden. Miksi tietokoneiden oheislaitteiden pitäisi olla tylsiä, kun ne voivat olla myös hauskoja ja värikkäitä?

On aika unohtaa yksiväriset ja tylsät hiiret, joiden käyttö ei ole innostavaa. Logitech 2017 Doodle Collection -hiiret on luotu herättämään luovuus, hauskanpito ja leikkisyys. Niissä yhdistyvät käsinpiirretyt hauskat kuviot ja rohkea värikkyys. Ne herättävät mielikuvituksen ja kertovat jokainen omanlaisensa tarinan. On aika herättää sisällä uinuva lapsi ja antaa luovuudelle siivet.

Hauskojen ja värikylläisten kuvioiden alla sykkii tekninen laatu. Langattomat Logitech M238 -hiiret on muotoiltu miellyttäviksi käyttää ja tarkoiksi toimia. Miellyttävän pyöreitä hiiriä täydentävät erilaiset hahmot ja kuviot, kuten Lightbulb, Sneakerhead, Skateburger ja Triple Scoop.

Langattomat Logitech 2017 Doodle Collection -hiiret toimivat yhdellä paristolla jopa 12 kuukautta. Verkkosivujen selailua helpottaa keskellä oleva vierityspainike riippumatta siitä, mikä käyttöjärjestelmä tietokoneessa on käytössä (Windows, Mac OS, Chrome OS tai Linux). Minikokoisen nanovastaanottimen ansiosta hiirtä voidaan käyttää jopa kymmenen metrin etäisyydeltä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech 2017 Doodle Collection -hiiret tulevat myyntiin kesäkuussa 29,90 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/doodlecollection
https://youtu.be/RIIYJUirazE (esittelyvideo)
http://bit.ly/2qiBKi4 (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.