Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) käynnisti Watch Dogs: Legion -toimintapelin odotetun moninpelitilan pelikonsoleille.

Hakkeritrilleri Watch Dogs: Legion laajentaa moninpelaamiseen Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleilla sekä Stadia-pelipalvelussa. Moninpelitila on ilmainen kaikille pelin omistajille ja se julkaistaan myöhemmin myös pelin tietokoneversiolle sekä Ubisoft+-pelitilauspalvelussa.

Watch Dogs: Legion tuo moninpelin mukaan usein eri tavoin. Näitä ovat yhteistyömuotoiset pelitehtävät kahdesta neljälle pelaajalle. Näissä pelaajat voivat yhteistuumin suorittaa haastavia tehtäviä erilaisia pelihahmoja ja näiden taitoja hyödyntäen. Mitä monipuolisempi ryhmä taidoiltaan on kasassa, sitä enemmän ryhmällä on mahdollisuuksia erilaisiin lähestymistapoihin tehtävää suorittaessaan. Tehtävien lisäksi pelin yhteistyötilassa voi suorittaa erilaisia kaupunkitapahtumia, haasteita ja sivuaktiviteettejä yhteistyössä enintään neljän pelaajan ryhmissä. Samalla pelialueena toimiva Lontoo on koettavissa ryhmän voimin.

Yhteistyömuotoisen moninpelaamisen lisäksi peli tarjoaa vauhdikkaan Spiderbot-areenan, jossa neljä pelaajaa ottavat toisistaan mittaa deathmatch-tyylisessä pelitilassa hämähäkkimäisiä spiderbot-laitteita hyödyntäen.

Pelin kausikortin omistajille on lisäksi saatavilla kaksi uutta tehtäväkokonaisuutta. Näitä ovat jännittävä Guardian Protocol -jäljitystehtävä ja kiristystoiminnan ympärille rakentuva Not in Our Name -tehtävä, jossa pelaajan tulee löytää ja pysäyttää uhkailua ja kiristystä harjoittava salaryhmä.

Moninpeli laajenee 23. maaliskuuta, jolloin julkaistaan ensimmäinen neljän pelaajan taktinen yhteistyötehtävä Leader of the Pack. Se vaatii tiimityötä ja hahmojen taitojen monipuolista hyödyntämistä. Lisää tehtäviä ja haasteita julkaistaan myöhemmin ilmaisina päivityksinä. Näihin sisältyy muun muassa Invasion-moninpelitila, lisää yhteistyötehtäviä ja uusia hahmoja.

Pelipäivityksen esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/WtESJPqncHo.

Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuva Watch Dogs: Legion -toimintapeli tarjoaa pelaajille kiehtovan seikkailun salaliittojen ja hakkeroinnin parissa. Sen keskiössä on ainutlaatuinen ohjaa ketä tahansa -ajatus. Sen myötä pelaaja voi värvätä lähes kenet tahansa kaupungin lukemattomista asukkaista vastarintaliikkeen jäseneksi. Pelimaailmassa rauhattomuus kasvaa entisestään, kun Zero-Day-nimellä toimiva tuntematon taho lavastaa salaisen DedSec-vastarintaliikkeen terroristi-iskujen tekijöiksi. Näiden jälkiseurauksena erilaiset rikollisryhmittymät kampeavat itseänsä valtaan. Hallituksen olleessa voimaton, anarkia leviää pelon varjolla kaikkialle. Pelaajan tehtävänä on vahvistaa DedSec-ryhmittymän joukkoja ja käydä taistoon todellisia pahantekijöitä vastaan. Koska vastassa on ammattiroistoja, palkkasotilaita ja kyberrikollisia, tehtävä ei ole helppo ja juuri tähän pelaaja tarvitsee värvättäviä joukkoja. Onneksi Lontoo on täynnä vapaaehtoisia, joista pelaaja voi koota omat joukkonsa tuodakseen Zero-Dayn oikeuden eteen.

Watch Dogs: Legion on nyt saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.watchdogs.com
http://bit.ly/2TKXjUq (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.