PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Hunting Simulator 2 -metsästyssimulaatio julkaistaan tänään uuden sukupolven pelikonsoleille. Lisäksi peli laajenee 23. maaliskuuta A Ranger’s Life -lisäosalla.

Nyt myös PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille julkaistu Hunting Simulator 2 mahdollistaa virtuaaliset metsästysreissut Euroopassa ja Yhdysvalloissa entistä näyttävämmällä grafiikalla. Metsästyssimulaatio korostaa luonnonmukaisuutta ja aitoutta. Pelaaja ohjaa metsästäjää, joka yhdessä metsästyskoiran kanssa jäljittää ja metsästää eri eläimiä näiden jättämien hajujen, jälkien ja liikkeiden perusteella. Peliympäristöjen monimuotoinen kasvillisuus ja monipuolinen eläinkunta tuovat tunnelmaa aidosta metsästysreissusta kotisohvalta käsin. Kaikki pelimaailman eläimet ja kasvit on mallinnettu yksityiskohtaisen tarkasti ja aitoutta korostaen. Realistiset äänet ja upea peligrafiikka viimeistelevät virtuaalimetsästyksen tuntemuksen. Näin pelaaja pääsee kokemaan metsästyksen jännityksen ja viehätyksen kuitenkaan vahingoittamatta oikeita eläimiä tai kuluttamatta oikeaa rahaa varusteisiin ja aseisiin.

Pelin vaihtelevat ympäristöt on mallinnettu eri puolilta Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Näin pelimaailmaan on saatu mukaan monipuolisesti erilaisia luonnonmuotoja ja kasveja sekä erilaisia metsästettäviä eläinlajeja. Vaihtelua riittää peräti 33 erilaisen eläinlajin verran ja näistä jokainen elää ja käyttäytyy omin eri tavoin. Kumppanina toimivasta metsästyskoirasta on apua saaliseläinten jäljittämisessä ja paikallistamisessa.

Erilaisia aseita ja metsästysvarusteita on yli 70 virallisesti lisensoitua vaihtoehtoa. Tunnetuista merkeistä ovat mukana esimerkiksi Winchester, Browning, Sako, Tikka, Verney-Carron, Barrett, Bear Archery ja Beretta. Myös erilaisia vaatetusvaihtoehtoja on 90 erilaista, joten vaihtoehtoja löytyy oman tyylin, maun ja tarpeen mukaan.

Hunting Simulator 2 laajenee 23. maaliskuuta A Ranger’s Life -lisäosalla. Siinä pelaaja omaksuu metsänvartijan roolin, jonka tehtävänä on suojella ja varjella ympäröivää luonnonaluetta. Tarinavetoisessa pelimuodossa pelaaja suorittaa erilaisia tehtäviä coloradolaisessa luonnonpuistossa koira seuranaan. Tehtäviin lukeutuu muun muassa haavoittuneiden eläinten hoitaminen, erilaisten näytteiden kerääminen, alueelle tunkeutuvien vieraslajien hallinta ja yleinen alueen hyvinvoinnin takaaminen.

Hunting Simulator 2 on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI16.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/JS7EhfTyIuA.

Lisätietoja
www.hunting-simulator.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/39GV6jV (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.