Euroopan johtava pelikonsolitarvikkeiden valmistaja, Bigben Interactive (www.bigben.eu) tuo täysin suomenkielisen kuntoilupelin liikeohjauksella PlayStation 3- ja Wii-pelikonsoleille.

mbc2ps3

My Body Coach 2 tuo henkilökohtaisen liikuntavalmentajan kotiin juuri silloin, kun se liikkujalle parhaiten sopii. PlayStation 3- ja Nintendo Wii -pelikonsoleille julkaistava My Body Coach 2 on hauska tapa liikkua, kuntoilla ja tanssia. My Body Coach 2 tarjoaa monipuoliset liikuntavaihtoehdot ja ruokavaliovinkit harjoittelijan eri tavoitteiden mukaisesti – selkeästi suomeksi!

Maailmanluokan tähtiä valmentava Valérie Orsoni on mukana opastamassa kuinka laihtua, kiinteytyä, nostaa kuntoa ja kehittää lihaksia. Hänet tunnetaan paitsi tähtivalmentajana, myös pitkästä fitness-urastaan kuntoilun ja ravinnon parissa. Hän on MyPrivateCoach.com-yrityksen toimitusjohtaja ja hän on kirjoittanut useita kirjoja sekä kuntoilusta että terveellisistä ruokavalioista.

My Body Coach 2 sisältää yli 130 erilaista harjoitusta, joista voi joko koota omat harjoitusohjelmansa tai noudattaa pelin mukana tulevia valmiita malleja. Pelin virtuaaliohjaaja antaa palautetta tehdyistä liikkeistä ja sarjoista, sekä opastaa niiden opettelussa ja virheiden korjaamisessa.

My Body Coach 2 -pelipaketin mukana tulee itse pelin lisäksi kaksi 500 gramman käsipainoa, joihin pelikonsolin ohjain liitetään kiinni. PlayStation 3 -versiossa vaadittava Move-ohjain ja Wii-versiossa käytettävä Wiimote-ohjain liitetään osaksi painoja, joiden avulla peli voi seurata pelaajan liikkeitä tarkasti.

Kuntoiluharjoitteiden lisäksi mukana on myös liikunnallinen Gym Dance -tanssipelitila, jonka avulla on helppo polttaa kaloreita musiikista ja tanssimisesta nauttien. Gym Dance -tilassa musiikin pauloihin voi heittäytyä myös kaksi pelaajaa kerrallaan.

My Body Coach 2 -kokonaisuuden viimeistelee monipuolinen ravitsemusneuvonta. Mukana on jopa 170 terveellistä ja tasapainoista ruokalistavaihtoehtoa, jotka sopivat monipuolisen liikunnan oheen.

Ravintovinkkien mukaisen ruokavalion ja liikunnan yhteisvaikutuksesta treenaajan kunto kohenee, kilot karisevat ja pelaamista muistuttavasta harjoittelusta tulee entistä hauskempaa. Vaikutukset on helppo huomata sekä My Body Coach 2:n omista tilastoista että yleisesti paremmasta kunnosta ja hyvinvoinnista.

Saatavuus ja hinnoittelu
Peli julkaistaan Suomessa PAN Vision Finlandin jakelemana 28.10.2011. Se ilmestyy PlayStation 3- ja Nintendo Wii -pelikonsoleille 49,90 ja 45,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron. Pelin alaikäsuositus on 3 vuotta.

Lisätietoja internetissä
www.mybodycoach2.com (sivustolla myös esittelyvideo)
www.panvision.com/bigbenfi
www.bigben.eu

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta alalla toiminut yritys myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu