Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) vahvisti Gamescom-pelimessuilla suomalaisen Trials Rising -taitopelin julkaisupäivän.

Huippusuositun pelisarjan uutukainen, Trials Rising, julkaistaan maailmanlaajuisesti sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 12. helmikuuta 2019. Trials Rising -taitopelin suljettu beetatesti tarjoaa mahdollisuuden moninpelin testaamiseen 13.-17. syyskuuta välisenä aikana.

Trials Rising vie pelaajansa haastematkalle ympäri maailmaa yli sadan erilaisen peliradan voimin. Monen tasoiset haasteradat tarjoavat toinen toistaan vaikeampia tehtäviä eeppisillä osuuksilla, joissa moottoripyörät suorittavat mitä mielikuvituksellisimpia esteitä aikaa vastaan. Samalla kisavastus vaikeutuu ja silmäparit seuraavat pelaajaa tarkasti läpi suoritusten. Onnistumisten myötä sponsorit kiinnostuvat pelaajan menestyksestä ja edessä häämöttää kaikkien tavoittelema Trials-mestaruus. Matkan varrella eivät nähtävyydet hetkessä lopu, sillä ratoja löytyy Eiffel-tornista Kiinan muurille. Koettavaa riittää niin yksinpelinä kuin monimuotoisessa moninpelissäkin, kuten ainutlaatuisessa tandem-pelitilassa.

Trials-pelisarjassa on aina ollut kyse omien taitojen hiomisesta ja kanssakisaajien voittamisesta yhdistäen nämä elementit hauskanpitoon ja hullunkurisiin hetkiin. Trials Rising vie kisailun uudelle tasolle, sillä nyt pelaajat saavat välittömästi ilmoituksen, kun joku ystävistä rikkoo pelaajan tekemän ennätyksen. Lisäksi pelaajat kerryttävät mainetiliä suorittamalla ratoja ja tehtäviä, voittamalla haastajiaan sekä kisaamalla muita pelaajia vastaan moninpelitiloissa. Lopullisena tavoitteena on Trials-mestaruuden saavuttaminen.

Lisäksi jokainen pelaaja luo omaa peliuraansa Liigassa, joka kattaa tietyn määrän ratoja ympäri maailmaa. Tästä edetään Stadion-finaaleihin, joka on pelisarjassa täysin uudenlainen konsepti. Tässä eliminaatiotyylisessä pelimuodossa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan paremmuudesta ja voittajat edistyvät seuraavalle liigatasolle jatkamaan matkaansa.

Helsinkiläinen Ubisoft RedLynx -pelistudio on luonut vaikuttavan pelisarjan täynnä haasteita ja tekemistä vankalla fanikunnalla. Ainutlaatuinen Trials-sarja tunnetaankin äärimmäisen hiotusta pelattavuudestaan, joka haastaa pelaajan taitotasot uudestaan ja uudestaan toinen toistaan mielikuvituksellisimmilla peliradoilla. Uusien ominaisuuksien ja pelimuotojen myötä Trials Rising vie hurjan pelikokemuksen entistäkin pidemmälle. Trials Rising on toteutettu yhteistyössä ukrainalaisten Ubisoft Kiev- ja Ubisoft Odessa -pelistudioiden kanssa.

Trials Rising on ennakkotilattavissa sekä perus- että kultaversiona. Perusversio sisältää pelkän pelin, kun taas kultaversio sisältää lisäksi kaksi isoa pelilaajennusta sekä pienemmät päivitykset sisältävän laajennuskortin. Lisäksi pelin ennakkotilaajat saavat erikoisetuna Jungle Rider- ja Wild West Rider -paketit, jotka sisältävät hauskat gorilla- ja cowboy-asut pelissä käytettäväksi. Kumpikin paketeista sisältää viisi esinettä itse kuljettajalle.

Pelin uusi esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/hwQLZ22O6oY.

Lisätietoja
www.trialsgame.com
http://bit.ly/2nTH8VF (kuvia)