Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkaissut kolme Assassin’s Creed -toimintapeliä Stadia-pelipalveluun.

Huippusuositut Assassin’s Creed -pelit ovat nauttineet pelaajien suosiosta sekä pelikonsoleilla että tietokoneilla jo vuosien ajan. Nyt Stadia-pelipalvelu laajenee kolmella aiemmin julkaistulla Assassin’s Creed -pelillä, jotka tarjoavat pelaajille kymmeniksi tunneiksi pelattavaa avoimien pelimaailmojen parissa eri aikakausilla. Stadian kattausta laajentavat pelit ovat Assassin’s Creed Odyssey, Assassin’s Creed Origins ja Assassin’s Creed Syndicate.

Assassin’s Creed Odyssey sukeltaa kauas menneisyyteen varhaisen Kreikan historiaan. Upeat meritaistelut ja kauniit saaristot syleilevät eurooppalaisen kulttuurin kehtoa keskellä kiihkeää valtataistelua salamurhaajien ja temppeliritareiden välillä.

Assassin’s Creed Origins vie pelaajan salamurhaajien tarinan alkulähteille muinaiseen Egyptiin. Kuuman auringon paahteessa koettava seikkailu tarjoaa eeppisiä käänteitä ja hurjia taisteluita muinaisen suurvaltakunnan aikajaksolla.

Assassin’s Creed Syndicate kutsuu mukaansa viktoriaanisen aikakauden Lontooseen, jossa jengiläiset piinaavat tavallista kansalaista järjestöjen yhteenoton keskellä. Upea arkkitehtuuri luo huikeat puitteet kiehtovalle toimintaseikkailulle.

Pelien esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/ic1yY5ODoOs.

Näiden Assassin’s Creed -pelien lisäksi Stadia-palvelussa on myös Ranskan vallankumoukselliseen aikaan sijoittuva Assassin’s Creed Unity ja pelisarjan uusin teos, viikinkien ryöstöretkistä kertova Assassin’s Creed Valhalla.

Assassin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.ubisoft.com/fi-fi/game/assassins-creed/valhalla
https://bit.ly/2y0c2EN (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.