Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti aiemmalle pelikonsolisukupolvelle vuonna 2014 ilmestyneen South Park: The Stick of Truth -pelin ilmestyvän PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 13. helmikuuta 2018.

South Park: The Stick of Truth on viime lokakuussa ilmestyneen South Park: The Fractured But Whole -roolipelin edeltävä julkaisu, joka käynnisti South Park -animaatiosarjoihin perustuvien pelien voittokulun. Näihin kuuluu myös suomalaisen RedLynx-pelistudion viime marraskuussa iOS- ja Android-laitteille julkaisema South Park: Phone Destroyer.

South Park: The Stick of Truth -pelissä neljäsluokkalaisten vaarallisilta taistelukentiltä nousee nuori sankari. Hänen kohtalonaan on olla South Parkin pelastaja. Eeppisen seikkailun tehtävänä on olla… cool. Käynnissä on sota, joka on kestänyt jo tuhansia vuosia. Tähän ihmisten ja haltioiden väliseen sotaan löytyy yksi ainoa syy: Totuuden tikku – The Stick of Truth. Sodan kauhun tasapaino uhkaa kuitenkin muuttua, kun puheet uudesta lapsesta kiirivät halki maiden ja mantujen. Hänen tulonsa on kirjoitettu tähtiin. Muuttoautojen kaikottua uusi seikkailu voi alkaa!

Pelaaja astuu tämän uuden naperon saappaisiin ja joutuu taisteluun mitä uskomattomampia vihollisia vastaan. Vastassa on rapumiehiä, kalsarimaahisia, hippejä ja muita pahuuden voimia. Pelaajan tehtävä on löytää Totuuden tikku ja ansaita paikkansa South Park -sarjasta tuttujen Stanin, Kylen, Cartmanin ja Kennyn vierellä. Onnistuessaan tässä pelaaja olisi koko South Parkin pelastaja, vahvistaen näin omaa sosiaalista asemaansa South Parkin ala-asteella. Epäonnistuessaan pelaaja tultaisiin ikuisesti tuntemaan katalalla tittelillä: luuseri.

South Park: The Stick of Truth julkaistaan 13. helmikuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 29,99 euron kuluttajahintaan. Pelin ikäraja on PEGI 18.

South Park tunnetaan myös hauskana, anteeksipyytelemättömänä ja monia asioita parodioivana televisiosarjana. Vuodesta 1997 alkaen esitetyn animaatiosarjan taustalla ovat edelleen alkuperäiset tekijät, Trey Parker ja Matt Stone, jotka ovat mukana myös yllämainittujen pelien kehitystyössä. Televisiosarjana äärimmäisen suosittu South Park on kahminut useita palkintoja ja sitä on esitetty jo peräti 21 tuotantokautta.

Lisätietoja
http://southpark.ubi.com
http://bit.ly/Ubi-SPTSOT (kuvia)
https://youtu.be/H-zs0ezaXng (alkuperäinen julkaisutraileri)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.