SkullAndBones

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hakea Skull and Bones-pelin beetatestivaiheeseen, joka on käynnissä 15.-18. joulukuuta.

Pitkään kehityksessä ollut Skull and Bones on verkossa pelattava merirosvopeli, joka tarjoaa pelaajilleen mahdollisuuden kokea virtuaalisen merirosvon uran. Vaihtoehtoja uralla on monia, mutta niitä kaikkia yhdistää merellä seilaaminen, hurjat laivataistelut ja lain nurjalla puolella kulkeminen.

Joulukuun puolivälissä Skull and Bones aloittaa uuden suljetun beetatestivaiheen, jossa jokaisella testiin hyväksytyllä pelaajalla on käytettävissään kuusi tuntia todellista peliaikaa. Tämä mitataan pelaajan todellisesta peliajasta aina pelivalikon käynnistymisestä lähtien.

Suljetussa testivaiheessa tutustutaan Afrikan rannikkoalueisiin ja merirosvojen turvasatamana tunnettuun Punaiseen saareen. Tämä on kaikille pelaajille turvallinen alue eli pelaajien välisiä konflikteja ei ole mahdollista käydä alueen rajojen sisällä. Siellä voidaan kuitenkin asioida muiden pelaajien kanssa, rakentaa omia aluksiaan sekä koota varusteita ja aseita. Samalla pelaaja voi myös vierailla varastossaan, korjata laivaansa, myydä saalista ja tutkia ympäristöä erilaisten mahdollisuuksien varalta.

Kaikkiaan beetatestivaihe sisältää sekä Punaisen saaren ja Afrikan rannikkoalueen että avointa valtamerta koluttavaksi. Näillä vesillä pelaaja kohtaa myös eri ryhmittymien aluksia, jolloin kohtaamiset voivat olla rauhanomaisia tai yhteenottoon johtavia. Alueella on myös erilaisia piilopaikkoja, joissa pelaaja voi ankkuroida esimerkiksi huoltotoimenpiteitä varten. Luvassa on myös erilaisia tehtäviä ja haasteita suoritettavaksi.

Lisätietoa pelin PC-version vaatimuksista ja beetatestivaiheen aikaikkunasta löytyy osoitteesta https://www.ubisoft.com/en-gb/game/skull-and-bones/news-updates/5YOkUk9PtqQuuFXmCQJRPP/skull-and-bones-closed-beta-2.

Pelin uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/aJy3FXGb6ok.

Pelistä on julkaistu myös syvällisempi esittelyvideo, jossa esitellään tarkemmin pelin pelattavuutta ja ominaisuuksia. Video on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/teZaV3bOMxY.

Skull and Bones julkaistaan sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 16. helmikuuta 2024. Tietokoneversiot tulevat myyntiin Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/fi-fi/game/skull-and-bones
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viLA0apcK-5wPrPRz-w?e=cmnH2p (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.