Erinomaisesti menestyneen Borderlands-pelisarjan tekijästudio Gearbox ja huippulaadustaan tunnettu pelijulkaisija 2K Games julkaisivat tänään Battleborn-räiskintäpelin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Samalla konsoli- ja tietokonepeliä täydentämään julkaistiin tänään Battleborn Tap -mobiilipeli.

BattlebornCover

iOS- ja Android-mobiililaitteille julkaistu Battleborn Tap -mobiilipelissä taistelu jatkuu sotakentillä silloinkin, kun pelaaja ei ole pääasiallisen pelikoneen äärellä. Battleborn Tap tuo erilaiset sankarit pelaajien värvättäväksi ja komennettavaksi. Näiden sankarien avulla ja vihollisia nujertamalla pelaajat saavat käyttöönsä erilaisia palkkioita, kuten uusia varusteita ja lisätaitoja. Nämä puolestaan parantavat pelaajan mahdollisuuksia entisestään. Battleborn Tap myös palkitsee pelaajansa antamalla ainutlaatuisia palkintoja Battleborn-pelissä.

Lisäksi Battleborn Tap -mobiilipelin ja SHiFT-käyttäjätilinsä toisiinsa yhdistävät pelaajat saavat ainutlaatuisen kultaisen Orendi-asun käyttöönsä Battleborn-pelissä. Lisätietoja Battleborn Tap -mobiilipelistä löytyy pelin viralliselta blogisivulta osoitteessa https://battleborn.com/en/news/view/en-battleborn-tap-puts-25-heroes-at-your-fingertips/.

Battlebornin julkaisupäivän trailerivideo on katsottavissa osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=7k0US8ALKoM.

Erinomaisesti menestyneen Borderlands-pelisarjan tekijästudio Gearbox ja huippulaadustaan tunnettu pelijulkaisija 2K Games vievät räiskintäpelaamisen uudelle tasolle sarjakuvamaisen värikkäällä Battlebornilla. Se tarjoaa vauhdikkaan ja monipuolisen pelikokemuksen, josta löytyy oikeanlainen pelihahmo jokaiseen pelimakuun. Battlebornin kaukaisessa tulevaisuudessa eletään lohdutonta aikaa tuntemattoman vihollisen uhatessa tuhota tähdistä viimeisen pois universumin kartalta. Tilanne kutsuu sankareita nousemaan vastarintaan ja heidät tunnetaan nimellä Battleborn. Pelin räiskintämekaniikka on sekoitus sekä vanhaa ja tuttua että uutta ja erilaista. Nopeatempoinen ja monimuotoinen taistelujärjestelmä kattaa huimat 30 erilaista pelihahmoa, joista jokaisella on erilaiset varusteet, aseet ja erikoisvoimat.

Battleborn julkaistiin PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille tänään 3. toukokuuta 69,95 (konsolit) ja 59,95 (pc) euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Pelin PEGI-ikäraja on 16 vuotta.

Lisätietoja Internetissä
http://www.battleborn.com
http://www.youtube.com/BattlebornGame (aiempia esittelyvideoita)
http://bit.ly/1q1EGM0 (tuotekuvia)

Pelin jakelijana Suomessa toimii 3H Distribution Oy, Puh: 010 231 3030, sales(at)3hd.fi