Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) vahvisti Assassin’s Creed Rogue Remastered -toimintapelin ilmestyvän PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 20. maaliskuuta.

Aiemmin vain edellisellä konsolisukupolvella ilmestynyt toimintaspektaakkeli julkaistaan uudelleen kokonaisvaltaisena pelikokonaisuutena. Assassin’s Creed Rogue Remastered sisältää alkuperäisen pelin lisäksi kaikki sen lisäosat, kuten erikseen julkaistut tehtävät The Armor of Sir Gunn Quest ja The Siege of Fort de Sable sekä Master Templar- ja Explorer-lisäosat, jotka sisältävät lisäaseita, erikoisvarusteita ja ainutlaatuisia hahmoasuja. Mukana on muun muassa Bayek-hahmon puku Assassin’s Creed Origins -pelistä.

Ubisoft Sofia -pelistudion luoma peli suorastaan säihkyy 4k-ultrateräväpiirtoisena Xbox One X- ja PlayStation Pro -pelikonsoleilla ja 1080p-täysteräväpiirtoisesti Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleilla. Korkeamman tarkkuuden ja paranneltujen graafisten erikoistehosteiden ansiosta Assassin’s Creed Rogue Remastered näyttäytyy entistä upeampana pelikokemuksena. Se esittää Shayn seikkailut 1800-luvun Pohjois-Amerikassa ennennäkemättömässä loistossaan.

Alkujaan vuonna 2013 julkaistu Assassin’s Creed Rogue Remastered kertoo Shay Patrick Cormacin tarinan, joka on nuori salamurhaajien veljeskunnan jäsen. Hän kuitenkin erkaantuu näiden viitoittamalta tieltä ryhtyäkseen temppeliritariksi ja lähtee näin metsästämään entisiä veljiään. Tämä synkkä ja raskas matka ulottuu kauniista New York Citystä Pohjois-Atlantin kylmille vesille aina River Valleyn maisemiin asti.

Assassin’s Creed on toimintaseikkailupelien sarja avoimissa pelimaailmoissa, joissa on käsitelty merkittäviä historiallisia aikakausia ympäri maailmaa. Näihin lukeutuvat muun muassa kolmannen ristiretken aikakausi, merirosvojen kulta-aika sekä teollinen vallankumous. Vuonna 2007 alkanut Assassin’s Creed –pelisarja on reilussa kymmenessä vuodessa kasvanut mittavaksi viihdekokonaisuudeksi, jota on pelien ohella käsitelty sarjakuvia, mobiilipelejä, romaaneja ja jopa elokuvia myöten. Monisyisiä tarinalinjoja sisältävät Assassin’s Creed -pelit ovat myyneet maailmanlaajuisesti jopa 105 miljoonan pelin verran ja pelisarja onkin nyt yksi parhaiten menestyneistä pelisarjoista kautta aikain.

Lisätietoja
www.assassinscreed.com
http://bit.ly/2qYr7Cb (kuvia)
https://youtu.be/syyZNIlWL0A (trailerivideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.