PAN Vision Finlandin jakelema ja CI Gamesin julkaisema Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli julkaistaan PlayStation 5 -pelikonsolille 24. elokuuta.

Yksinäisen palkkasotilaan karua ja kaunistelematonta tarinaa kertova Sniper Ghost Warrior Contracts 2 istuttaa pelaajan tarkkuuskiväärin kanssa toimivan palkkasotilaan saappaisiin. Diktatuuria ja armottomia sotilasjohtajia vastaan taistelevan ammattisotilaan tärkein ase on korkeakaliiberinen tarkkuuskivääri. Tehtävien suorittamisessa avaintekijöinä ovat huomaamattomuus, suunnitelmallisuus ja yllätyksellisyys, sillä ylivoimaista vihollista vastaan avoin taistelu on lähes mahdotonta.

Aiemmin muille pelikonsoleille ja pc-tietokoneille julkaistu peli ottaa PlayStation 5 -version myötä irti kaiken uuden pelikonsolin tehoista. Näitä ovat nopean SSD-levyn mahdollistamat lyhyet latausajat, Dualsense-peliohjaimen mukautuvat liipasintoiminnot ja tarkempi peligrafiikka. Lisäksi pelin PlayStation 5 -versiossa voi valita joko suorituskykytilan tai visuaalisen tilan välillä. Suorituskykytila toistaa peliä 60 kuvan sekuntinopeudella 2K-kuvatarkkuudella ja visuaalinen pelitila 30 kuvan sekuntivauhdilla ultrateräväpiirtoisella 4K-tarkkuudella.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 saa myös lisää pelattavaa sisältöä ensimmäisen lisäosan myötä. Se tuo mukanaan kokonaan uuden pelialueen sekä täysin uusia tehtäviä ja sopimuksia suoritettavaksi. Lisätietoja lisäosan julkaisusta ilmoitetaan myöhemmin tänä vuonna.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelissä pelaaja ohjastaa ammattisotilasta tehtävissä, joissa vaaditaan tarkka-ampujan osaamista ja hiippailutaitoja. Suoraviivainen lähestyminen johtaa todennäköisemmin ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Pelin tehtävärakennetta on jalostettu edellisosaa monipuolisempaan, parempaan ja nautinnollisempaan pelikokemukseen pyrkien. Näin pelaajat pääsevät osoittamaan taitonsa ja kyvykkyytensä entistä monisyisemmissä tehtävissä ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollista vastaan. Samalla tehtävät mahdollistavat monia erilaisia lähestymis- ja etenemistapoja sekä tarjoavat kiehtovia haasteita ratkottavaksi. Pelaaja kokeekin tarkka-ampujan ainutlaatuiset haasteet aivan uudenlaisella tavalla.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/GEnIXKGubD8.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneelle. Pelin PlayStation 5 -versio julkaistaan 24. elokuuta 2021. PlayStation 4 -pelin ostaneet saavat pelin PlayStation 5 -päivityksen ilmaiseksi sen ilmestyttyä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.SniperGhostWarriorContracts2.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vheA8AzFt1dbVmXnNkA?e=cgxxwS (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.