FIGMA on myöntänyt LittleBigPlanet 3 -seikkailupelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web
”Rakastetun Säkkipojan seikkailut hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin. Suosiosta kiitos kuuluu myös erittäin vahvalle LittleBigPlanet-yhteisölle, joka luo jatkuvasti uusia kenttiä ja pelejä kaikkien nautittavaksi. Tässä pelissä pelaaminen ei lopu koskaan!”, iloitsee Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Uusin LittleBigPlanet-elämys Sackboyn ja hänen uusien ystäviensä seurassa tähän mennessä isoimmassa käsityönä tehdyssä seikkailussa. Pelaaja voi käyttää Säkkipojan, Erisukan (OddSock), Kytkyn (Toggle) ja Syöksyn (Swoop) ainutlaatuisia kykyjä tutkiessaan mielikuvitussfääriä ja selvittäessään Bunkum-planeetan mysteerejä. Väkevien muokkaustyökalujen ja mielikuvituksen avulla pelaaja voi sekä kehittää ympäröivää maailmaa että rakentaa omia kenttiä ja pelejä Säkkipojan ja hänen uusien säkkikamujensa iloksi. LittleBigPlanet-yhteisössä voi tutustua loputtomiin luoviin yllätyksiin, joita muut pelaajat eri puolilta maailmaa ovat tehneet.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
www.facebook.com/figmasuomi
www.twitter.com/figmasuomi
http://littlebigplanet.playstation.com/fi/

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta www.figma.fi.