Maailman johtava kodin viihdelaitteiden valmistaja, Denon (www.denon.com) laajentaa usean huoneen musiikkijärjestelmäänsä pienikokoisella ja helposti liikuteltavalla HEOS 1 -verkkokaiuttimella. Erillisellä HEOS 1 Go Pack -lisätarvikepaketilla kaiutin sopii myös liikuteltavaan ulkokäyttöön.

HEOS1_Black_White

Viime vuonna julkistettu Denon HEOS on laadukas usean huoneen musiikkijärjestelmä, joka liitetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon. Kehittyneiden verkkotoimintojen ansiosta musiikin jakaminen onnistuu helposti huoneesta ja kaiuttimesta toiseen. HEOS-musiikkijärjestelmän äänentoistoa hallitaan älypuhelimilla tai tablettilaitteilla, jotka tekevät käytöstä erittäin helppoa.

Nyt julkistettu HEOS 1 -verkkokaiutin soveltuu hyvin esimerkiksi pienemmän huoneen tai terassin yksittäiseksi kaiuttimeksi. Vastaavasti kahdella HEOS 1 -kaiuttimella voidaan luoda isompaankin huoneeseen aito stereoääni. Miellyttävästi muotoillun kaiuttimen kautta voi kuunnella esimerkiksi Spotifyn ja Deezerin suoratoistoa tai älylaitteille, tietokoneille ja NAS-verkkolevyille tallennettua musiikkia. Kappaleiden valinnat, äänenvoimakkuuden säätö ja muut toiminnot sujuvat kätevästi älylaitteiden HEOS-sovelluksella.

Ulkokäyttöiseksi HEOS 1 taipuu helposti, kun käyttöön otetaan kaiutinta varten luotu HEOS 1 Go Pack. Tämä lisätarvikepaketti sisältää kuuden tunnin akun, Bluetooth-sovittimen ja kaiuttimen liittimiä suojaavan vesitiiviin roiskesuojan. Näin kaiutinta on turvallista käyttää myös paikoissa, joissa roiskuva vesi voisi muuten olla kaiuttimelle haitaksi.

Hinta ja saatavuus
HEOS 1 ja HEOS 1 Go Pack tulevat saataville kesän aikana mustana ja valkoisena 249 ja 99 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.heosbydenon.com
http://bit.ly/1B9Pzue (tuotekuvia)

Denon
Perustamisvuodestaan 1910 lähtien Denon on ollut ammattimaisten tallennus- ja äänentoistolaitteiden toimittaja, josta on tullut maailman johtava laadukkaiden kotiteatteri- ja äänentoistotuotteiden valmistaja. Denon tunnetaan kansainvälisesti innovatiivisista ja laadukkaista tuotteistaan. Sillä on pitkä historia teknisten saavutusten saralla, mukaan lukien digitaalisen PCM-audiokoodauksen kaupallistaminen ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Lisätietoa osoitteesta www.denon.com.

D&M Holdings
D&M Holdings on kansainvälinen yritys, joka käsittää hallinta- ja jakelukanavat sekä korkeatasoisille kuluttajatuotteille, autoteollisuudelle että kuluttaja- ja ammattipuolen av-tuotteille. Näitä ovat muiden muassa tuotemerkit Denon, Marantz ja Boston Acoustics. D&M Holdingsin teknologiat parantavat kaikenlaisia audio- ja videokokemuksia. Lisätietoa osoitteesta www.dmglobal.com.