Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla ilmaiseksi pelattavan Roller Champions -urheilupelin, jossa voittoon käydään luistelun, väistelyn, syöttöjen ja maalien kautta fanien täyttämillä areenoilla.

Pelin demoversion voi ladata pc-tietokoneille välittömästi Uplay-palvelusta ja se on pelattavissa ilmaiseksi neljän päivän ajan käynnissä olevien E3-messujen kunniaksi 14. kesäkuuta 2019 kello 16.00 asti.

Ubisoft Montrealin kehittämä sekä Ubisoft Winnipeg- ja Ubisoft Pune -studioiden avustama Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, jossa toisiinsa yhdistyvät nopeatempoinen pelattavuus ja PvP-pelimekaniikka. Kaksi kolmen hengen tiimiä kohtaavat toisensa areenoilla ympäri maailmaa. Fanien kannustaessa tiimit koettavat tehdä maalin vastapuolen maalirinkiin. Liikkuminen tapahtuu rullaluistimilla, joten liikkeenhallinta, syöttely, vihollisten väistely ja vihollisten taklaaminen ovat kaikki tärkeitä osa-alueita ottelussa menestymiseen.

Tiimipohjaisen pelattavuuden ansiosta samaan hiileen puhaltaminen on keskeisessä roolissa, sillä pelkällä sooloilulla tiimi ei menesty. Hyvin koordinoitu joukkuepelaaminen johtaa maaleihin, joilla pelit myös voitetaan. Ensimmäinen viisi maalia saanut voittaa, joten pahoihin virheisiin ei ole juuri varaa. Ellipsinmuotoinen kenttä tarjoaa myös omat taktiset mahdollisuutensa vauhdin keräämiseen ja rajoituksensa liikkeiden kanssa.

Pelaajien edistyessä omassa sarjassaan myös fanien määrä kasvaa. Kun areena on saatu täyteen faneja, on aika siirtyä eteenpäin entistä suuremmalle pelikentälle kohtaamaan entistä kovempia tiimejä. Edistymisen myötä pelaajat saavat käyttöönsä uusia varusteita, fanijuhlistuksia, erilaisia asuja ja ainutlaatuisia animaatioita. Samalla Roller Champions -pelin pistelistat pitävät kirjaa parhaista tiimeistä alati päivittyen.

Roller Champions julkaistaan alkuvuodesta 2020 pc-tietokoneille. Tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.rollerchampions.com

Alla olevalta lehdistösivustolta on ladattavissa pelien kuvia ja videoita:

Sivusto: www.ubisoft-press.com
Käyttäjätunnus: ubisoft_nordic
Salasana: E32019

Kaikki E3-pelitapahtumassa näytetyt esittelyvideot tulevat katsottaviksi ja jaettaviksi osoitteeseen www.youtube.com/ubisoft/videos.