Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla Ubisoft Quebec -pelistudion myyttisen Gods and Monsters -toimintaseikkailun. Se vie pelaajan kohtaamaan hurjia hirviöitä ja pelastamaan jumalat eeppisessä koitoksessaan.

Gods and Monsters on avoimeen pelimaailmaan sijoittuva myyttinen matka kreikkalaisen mytologian parissa. Kauniin taiteellisella taidetyylillä loihdittu toimintaseikkailupeli varustaa pelaajan ohjaaman hahmon jumalallisilla voimilla, sillä edessä on eeppinen kokemus vailla vertaa. Tarinan keskiössä on unohdettu sankari Fenyx, jonka hurjaksi kohtaloksi on valikoitunut jumalallisten voimien palauttaminen itse jumalille. Jumalten voimat on varastanut Typhon-jättiläinen, Kreikan myyttisistä olennoista vaarallisin.

Pelaaja tutkii seikkailunsa aikana Siunattujen saarta ja joutuu yhä uudestaan todistamaan sankaruutensa erilaisia hirviöitä ja taruolentoja vastaan. Niin gorgonit ja harpyijat kuin myös hurja Kyklooppi tulevat tutuiksi matkan aikana. Ólymposvuoren jumalilta voimansa saanut pelaajahahmo joutuukin matkaamaan läpi katalien luolastojen, suorittamaan haastavia tehtäviä sekä todistamaan mahtinsa jumalallisten voimien palauttamiseksi.

Tarunhohtoisia seikkailuita sisältävä Gods and Monsters on värikylläinen ja kaunis pelikokemus upeassa ja avarassa maailmassa. Tutkipa pelimaailmaa jalan maan pinnalta tai jumalvoimiensa ansiosta korkealta taivaalta, pelin sykähdyttävä ympäristö on täynnä kiinnostavia tapahtumapaikkoja tutkittavaksi ja haasteita voitettavaksi.

”Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan olen saanut olla osa upeaa pelitiimiä, joka on puskenut rajoja Assassin’s Creed -peleillä ja tuonut historiaa tutuksi sen kautta. Samalla meidän mielikuvituksemme on kuitenkin aina ollut sidottuna historiankirjojen todellisuuteen”, kommentoi Ubisoft Quebecin vanhempi tuottaja Marc-Alexis Côté. ”Viimeisen neljän vuoden aikana työstäessämme Assassin’s Creed Odysseyta, olemme tutkineet historian toista puolta, mytologiaa. Gods and Monsters -pelin myötä rakkautemme ja tietomme mytologiasta on valjastettu aivan uudella tavalla.”

Gods and Monsters -toimintapeli julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille, pc-tietokoneille että Google Stadia -pelipalvelulle 25. helmikuuta 2020. Lisäksi peli tulee saataville myös Ubisoftin uuteen Uplay+ -tilauspalveluun.

Lisätietoja
www.godsandmonstersgame.com

Alla olevalta lehdistösivustolta on ladattavissa pelien kuvia ja videoita:

Sivusto: www.ubisoft-press.com
Käyttäjätunnus: ubisoft_nordic
Salasana: E32019

Kaikki E3-pelitapahtumassa näytetyt esittelyvideot tulevat katsottaviksi ja jaettaviksi osoitteeseen www.youtube.com/ubisoft/videos.