Oululainen Riimu Games esittelee täysin uuden ilmaiseksi pelattavan fantasiapelisarjan mobiililaitteille.

Pelisarjan ensimmäisessä pelissä, Heroes of Venturiassa, pelaaja ottaa sankarimanagerin roolin. Peli on saanut innoituksensa jalkapallomanageripelien pelityylistä sekä perinteisistä paperiroolipeleistä. Pelissä on proseduraalisesti tuotettu tarinamoottori, joka luo tarinan tehtäviin. Samalla se tuo peliin mielenkiintoisia tapahtumia ja olentoja. Tekoälyn ohjeistama moottori on älykäs ja muistaa myös pelin menneitä tapahtumia.

“Olemme intohimoisia roolipelaajia ja tämä näkyy kaikessa mitä teemme. Kuten nimemme Riimu vihjaakin, fantasiamaailmat ovat meille kaikki kaikessa. Tiimillä on vahva tausta Oulu Game LABista ja yksi mentoreistamme on supersuositusta Hill Climb Racingistä tutusta Fingersoftista”, kommentoi Riimu Gamesin toimitusjohtaja Timo Kähtävä.

Heroes of Venturiassa pelaaja hoitaa kasvavaa yksilöllisten sankareiden joukkoa. Hän lähettää näitä erilaisiin tehtäviin keräämään saalista ja kunniaa. Tavoite on rakentaa ja kehittää tavernaa sillä aikaa, kun sankarit suorittavat tehtäviä kerätäkseen lisää resursseja.

Pelissä on sosiaalisia ominaisuuksia, joiden avulla sankareita voi jakaa ystävien kesken. Näin ystävien tehtävät helpottuvat. Sankarien jakaminen ystävien kesken hyödyttää kaikkia osapuolia.

Heroes of Venturia on suunnattu midcore-pelaajille, jotka nauttivat helposti lähestyttävistä, mutta syvistä ja yksityiskohtaisista pelikokemuksista. Peli julkaistaan rajoitetusti Android- ja iOS-laitteille tietyissä maissa joulukuussa 2018.

Pelisarjan seuraava osa julkistetaan vuonna 2019. Pelissä tulee olemaan samankaltaista pelimekaniikkaa ja osaa pelien sisällöistä voidaan jakaa tulevien Venturia-sarjan pelien kesken.

Tällä hetkellä Riimu Games etsii julkaisijaa ensimmäiselle pelilleen tai koko pelisarjalle.

Lisätietoja
www.riimugames.com
https://youtu.be/sqeqD4el0n0 (alpha gameplay video)
http://bit.ly/riimugames-presskit (kuvia)

Riimu Games
RiimuGames on vastaperustettu peliyritys Oulusta. Tulemme tekemään pelejä, joissa on vahva panostus nautittavaan sisältöön, virheettömään pelimekaniikkaan ja hienoihin pelikokemuksiin. Haluamme asettaa ihmiset etusijalle ja korostamme tasa-arvoisuutta sekä avointa ilmapiiriä. Se tekee yhdessä työskentelystä helppoa. Lean-ajattelumme ja ketterät kehitystapamme tuottavat nopeita tuloksia. Tahdomme antaa myös jotain takaisin mahtavalle kehittäjäyhteisölle, opiskelijoille, yrittäjille ja muille, jotka ovat auttaneet meitä saavuttaaksemme tavoitteemme.