Red Hat (www.europe.redhat.com), maailman johtava avoimen lähdekoodin ratkaisujen toimittaja, on saavuttanut pohjoismaisten jälleenmyyntikumppanien lukumäärässä 100 prosentin kasvun viimeisten kahdeksan kuukauden aikana. Red Hat aloitti uuden kumppanuusohjelmansa viime vuoden lopulla vastauksena Red Hat Enterprise Linux- ja JBoss Enterprise Middleware -ratkaisujensa kasvaneeseen kysyntään. Red Hatin Pohjoismaiden kumppanuusohjelmaan kuuluu jo yli 100 ratkaisuntarjoajaa ja järjestelmäintegraattoria.

Uudet kumppanit ovat Advanced- ja Premier Business -kumppaneina erittäin sitoutuneita Red Hatiin. Saavuttaessaan tämän aseman yrityksiä voidaan pitää oman markkina-alueensa johtajina ja heidän tulee myös täyttää kumppanuusohjelman kovat vaatimukset. Valtuutettuja Red Hat -partnereita ovat mm. tunnetut IT-palveluyritykset Jab Oy, Logica ja Cybercom.

”Red Hat on työskennellyt pitkään jälleenmyyntikumppanien kanssa, mutta viime vuoden aikana olemme keskittyneet parantamaan keinoja, joilla sitoudumme heihin kaikilla mahdollisilla kumppanuuden tavoilla”, sanoo Red Hatin Pohjoismaiden johtaja Magnus Svensson. ”Pohjoismaisten kanavakumppaniemme nopea lisääntyminen ja parannukset kumppanuusohjelmassamme osoittavat Red Hatin sitoutumisen kumppaniensa menestykseen.”

Lisätietoja Red Hatin kumppanuusohjelmasta EMEA-alueella: www.europe.redhat.com/partners

Lisätietoja Red Hatista:

Red Hat
Nordic Manager
Magnus Svensson
+46 708 57 76 80
svensson@redhat.com

Red Hat
Red Hat on maailman johtava Linux-pohjaisten ja avoimen lähdekoodin ratkaisujen toimittaja. Yhtiön pääkonttori on Raleighissa Yhdysvalloissa ja sivukonttoreita ympäri maailman. Yhtiö toimittaa huippuluokan ohjelmistoteknologiaa tuotteissaan, kuten Red Hat Enterprise Linux ja JBoss Enterprise Middleware Suite. www.redhat.com