TDF23_PCM23

PAN Vision Finlandin jakelemat ja NACONin julkaisemat kilpapyöräilyn tunnetuimpaan vuotuiseen kilpailuun liittyvät pyöräilysimulaatiot Tour de France 2023 ja Pro Cycling Manager 2023 ovat tulleet tänään myyntiin.

Tour de France 2023

Maailman tunnetuin pyöräkilpailu, Tour de France eli Ranskan ympäriajo, alkaa 110. kerran runsaan kolmen viikon kuluttua. Yksi Euroopan suosituimmista urheilutapahtumista alkaa 1. heinäkuuta Espanjan Bilbaosta ja päättyy kolme viikkoa, 21 etappia ja 3 404 kilometriä myöhemmin Ranskan Pariisiin. Tänään voi kuitenkin jo aloittaa virtuaaliset pyöräkisat virallisella Tour de France 2023 -pyöräilypelillä.

Tämän vuoden uudistetun reitin ohella pelistä löytyy uusi ”Downhill of the Moment” -pelitila ja ”Race of the Moment” -ominaisuus, joiden avulla pelaajat voivat kilpailla muita pelaajia vastaan maailmanlaajuisesta sijoituksestaan. Uudet Agility- ja Medium Mountain -pisteet johtavat odottamattomiin tilanteisiin ja rikastuttavat tilastoja heikentämällä pelaajien kehittämiä erilaisia strategioita. Parannetut törmäyssimulaatiot, liikeradat ja yhä realistisempi tekoälypohjainen käyttäytyminen parantavat pelattavuutta entisestään vastaamaan pyöräilyfanien odotuksia.

Pelissä voi osallistua virtuaalisesti ammattilaispyöräilyn tärkeimpiin kilpailuihin, joita ovat Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours ja Paris-Roubaix. Peli tarjoaa myös mahdollisuuden ajaa yhtä 27 virallisesta World Tour- ja Pro Tour -joukkueesta eri pelitilojen kautta ja kokea ammattilaispyöräilyn kisajännitys.

Tour de France 2023 on tänään julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Pro Cycling Manager 2023

Pro Cycling Manager 2023 -pelissä pelaajat hallitsevat joukkueensa valmistautumista uuden harjoitus- ja tehtäväkalenterin avulla. Viralliset kilpailut on päivitetty sisältämään kaikki 2023 ASO-kilpailut, kuten Tour de France, Paris-Roubaix tai Paris-Nice. Jotta peli olisi entistä lähempänä todellisuutta, sen maailmanlistat perustuvat nyt tosielämän järjestelmään (UCI point ranking). Myös maajoukkueiden ilmoittautumisjärjestelmä MM-kisoihin on mukana. Käyttöliittymää on parannettu paremman pelattavuuden ja valikoissa liikkumisen helpottamiseksi.

Tämä managerointipeli antaa pelaajille mahdollisuuden tulla asiantunteviksi strategeiksi, jotka ottavat ammattipyöräilyjoukkueesta vastaavan urheilujohtajan roolin. He tunnistavat ja valitsevat kilpailijansa kaikista virallisista World Tour- ja Pro Team -ammattitiimeistä, joiden on sitten oltava valmiita osallistumaan pelin yli 130 kilpailuun. Johtaminen ulottuu kaikille urheilujohtajan työn osa-alueille, ja se käsittelee monia joukkueen menestymiseen vaikuttavia tekijöitä sponsoreita unohtamatta.

Pro Cycling Manager 2021 on tänään julkaistu pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Molempien pelien julkaisuvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/1h417KbWhWM ja https://youtu.be/kLUDPTGRDIo.

Lisätietoja

www.facebook.com/TourDeFranceVideoGames/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viPB-XtC15MLQbehP8w?e=dcLeUq (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.