FS22_BaleStacking

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 tarjoaa uusia tapoja kilpailla virtuaalisen maanviljelyn parissa.

Farming Simulator League- eli FSL-liiga tarjoaa ammattimaista kilpapelaamista kaikille Farming Simulator -pelin pelaajille. Uudelle kisakaudelle siirryttäessä on luvassa kaksi erilaista pelimuotoa eli paalien kasaaminen ja areenatila. Molemmat näistä ovat saatavilla sekä pelin pc- että pelikonsoliversioille. Uudet moninpelimuodot päivittyvät osaksi peliä versiossa 1.10.

Paalien kasaaminen alkoi leikkimielisenä kisailuna kansainvälisissä pelitapahtumissa ja laajentui siitä myöhemmin omaksi lajikseen. Nyt peräti kuuden pelaajan kesken kisattava pelimuoto on osa Farming Simulator 22 -pelin virallista kilpapelimuotoa. Keskeisessä osassa tätä ovat sekä nopeus että tarkkuus, sillä paalit tulee kasata ja valmistella oikein. Hosumisella ei pärjää, sillä kisassa vaaditaan taitoa ja kylmiä hermoja.

Pelin areenatilassa kohtaa kaksi joukkuetta toisensa ja siinä otetaan mittaa joukkueiden kyvystä korjata satoa, valmistella paaleja ja toimittaa ne latoihin. Taktikointia lisää pelin pick & ban -vaihe, jossa tiimit voivat vaikuttaa toistensa tekemisiin omilla valinnoillaan. Lisäksi satunnaiset voimatehosteet ja erilaiset strategiset suunnitelmat tuovat kisaan mukaan vaihtelua ja jännitystä. Areenatilassa on myös oma harjoittelutilansa, jonka avulla pelaajat voivat treenata itsensä tuleviin koitoksiin.

Farming Simulator Leaguen viides kausi alkaa FarmCon 23 -tapahtumassa 1. heinäkuuta Saksassa. Lisätietoa liigatoiminnasta voi lukea osoitteessa https://fsl.giants-software.com/.

Kilpapelaamiseen syventyvän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/_p-q5s2dsNA.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 Platinum ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.