Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo uudelle pelikaudelle uuden operaattorin ja pelimuodon sekä laajentaa peliä Emerald Plains -pelikartalla.

Demon Veil on Rainbow Six Siege -pelin seitsemännen pelivuoden ensimmäisen kauden nimi. Kausi tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja lisää sisältöä. Näistä keskeisin on japanilainen puolustusoperaattori Azumi, jonka erikoisvälineenä on Kiba Barrier. Azumin heitettävistä kanistereista purkautuu käytössä kuluvaa suojamateriaalia, joka tuo luodeilta suojaavan pinnan esimerkiksi lattioiden ja seinien reikien peittämiseen. Tämä toimii kätevänä ja monikäyttöisenä puolustusvarusteena hyökkääjiä vastaan.

Lisäksi Demon Veil -pelikausi tarjoaa pelaajille klassisen Team Deathmatch -pelimuodon sekä Irlantiin sijoittuvan Emerald Plains -kentän. Tämä onkin Rainbow Six Siege -pelin ensimmäinen täysin uusi pelikartta kolmeen vuoteen. Emerald Plains tulee pelattavaksi pian pelikauden avaamisen jälkeen.

Team Deathmatch -pelimuoto tarjoaa kokeneille pelaajille hyvän tavan lämmitellä itseään varsinaisia turnausotteluita varten. Samalla se on uusille pelaajille oiva tapa tutustua Rainbow Six Siegen maailmaan hieman helpommin lähestyttävän pelityylin kautta. Pelimuoto on pysyvä laajennus ja toimii näin myös kätevänä keinona harjoitella uusien operaattorien taito- ja varustevalikoimaa.

Lisäksi Demon Veil päivittää peliä pienemmillä muutoksilla, kuten tasapainottamalla hahmoluokkia ja tuomalla puhelinnumerovarmennuksen rankattuihin peleihin.

Uutta kautta juhlitaan myös ilmaispelaamisella, sillä sekä Team Deathmatch että peruspeli ovat koettavissa ilmaiseksi pc-tietokoneilla ja PlayStation-pelikonsoleilla 17.-24. maaliskuuta välisen ajan.

Demon Veil -esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/R_09mhaqjCk.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsQf8-elFZKUkLVBg?e=cNLadH (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.