Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtavan julkaisijan, Ubisoftin huippusuosittu Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapeli valmistautuu Six Invitational -kisoihin kilpailullisella pelitilalla.

Pelin sisäinen Road to Six Invitational -tapahtuma on nyt pelattavissa ja se kestää 21. helmikuuta saakka. Pelitapahtumassa on käytettävissä pelin kaikki operaattoriluokat ja tapahtumapaikkana on äärimmäisen kilpailullinen Stadium-kenttä. Border- ja Coastline-kartoista aineksia toisiinsa yhdistävä Stadium on pelattavissa sekä yö- että päiväversioina. Pelimuotona on rankkaamaton Plant Bomb, jota pelataan kolmen minuutin erissä ja kolme kierrosta. Lisäksi käytössä on Pick and Ban -lisäominaisuus. Pelitilan kapteenit Mira, Capitão, Ash ja Vigil varustavat sotilaansa Battle Pass -järjestelmän mukaisilla kisa-asuilla.

Pelitapahtuman ohessa julkaistussa High Calibre Battle Pass -järjestelmässä on mahdollisuus edetä ilmaiseksi tai vaihtoehtoisesti nopeutetusti 1200 R6-krediitin hintaisella Premium-vaihtoehdolla. Normaalista poiketen Premium Battle Pass avaa pelaajien käyttöön peräti 20 edistymistasoa. Mikäli pelaajilla on jo olemassa oleva Premium Battle Pass Bundle, tämä Premium-tilaus avaa käyttöön kahdeksan lisätasoa. Tässä Battle Pass -järjestelmässä on yhteensä sata tasoa, joita pitkin edetessä on luvassa yhteensä peräti 135 erilaista pelin sisäistä palkintosaavutusta. Nämä ovat kerättävissä 21. helmikuuta saakka.

Saavutusten myötä avattavat varusteet ovat osin käytettävissä myös oman tiimin kapteenien ja joukkuetovereiden kesken. Lisäksi 5.-6. helmikuuta välisenä aikana Battle Pass -pisteitä kertyy kaksinkertainen määrä kaikista pelisuorituksista. Kaikista Battle Pass Premium -ostoista siirretään 30 prosenttia osaksi Six Invitational 2022 -palkintopottia. Potin enimmäiskoko on kuitenkin enintään kolme miljoonaa Yhdysvaltain dollaria eli noin 2,66 miljoonaa euroa.

Six Invitational on maailman suurin Rainbow Six Siege -kisatapahtuma, jossa juhlistetaan peliyhteisön ja -fanien kanssa sen alan parhaimmistoa kiehtovissa peliturnauksissa. Tänä vuonna kisat pelataan poikkeuksellisesti Tukholmassa, jossa eri tiimit ottavat yhteen tarkasti valvotuissa lähiverkkoympäristöissä. Näin voidaan huolehtia sekä pelaajien että henkilökunnan turvallisuudesta ja terveydestä. Tästä syystä pelitapahtumassa ei ole poikkeuksellisesti paikalla yleisöä. Peliturnaus huipentuu sen mestaruusotteluun ja parhaiten menestyneet tiimit palkitaan palkintopotista sijoituksen mukaan jaetavalla rahasummalla. Lisätietoa tapahtumasta voi lukea osoitteesta https://www.ubisoft.com/fi-fi/esports/rainbow-six/siege.

Uuden Road to Six Invitational 2022 -esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/c3aISXaHssg.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/rainbow-six/siege/
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsQf8-elFZKUkLVBg?e=cNLadH (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.