Saksalaisen Bright Futuren kehittämä Rail Nation -rautatiepeli avautuu nyt myös suomenkielisille pelaajille.

Rail_Nation_logo_2_vektor

Rautatiet kiehtovat ihmisiä ympäri maailman. Miljoonat alan harrastajat viettävät vapaa-aikaansa junien, rautateiden ja näihin liittyvien harrasteiden parissa. Aihetta on käsitelty lukemattomissa menestyneissä lautapeleissä, tietokonepeleissä ja kokonaisissa televisiosarjoissa. Kunnollista selainpeliä ei aiheesta ole kuitenkaan tätä ennen nähty.

Pelijulkaisija Travian Games ja pelikehittäjä Bright Future ovat tarttuneet tähän haasteeseen julkistamalla verkkoselaimella pelattavan rautatiestrategiapelin, Rail Nationin. Peli on käännetty lähes 20 eri kielelle ja sillä onkin jo yli puoli miljoonaa fania. Nyt peli on saatavilla myös kokonaan suomenkielisenä!

Nyt kaikki innokkaat strategiapelaajat ja rautatieharrastajat pääsevät perustamaan oman rautatieyhtiönsä. Pelaajat pääsevät kokemaan millaista on tehdä kaupallisesti haastavia päätöksiä, solmia yhteistyösopimuksia muiden pelaajien kanssa ja rakentaa omaa junaverkostoaan.

Rautateiden maailmassa kaikki liittyy liikennöintiin ja liikkeeseen. Rail Nationissa upeat dynaamiset maisemat ja kolmiulotteisesti mallinnetut junat ovat keskeisessä roolissa. Pääosassa on myös liiketoiminta ja jokaisen rautatiepohatan tuleekin keskittyä omaisuutensa ja yhtiönsä arvovallan kartuttamiseen pärjätäkseen tiukassa kilpailussa. Oikeanlaisten junareittien ja toimivien aikataulujen suunnittelu onkin elintärkeää menestyksen kannalta.

Haalitulla omaisuudella voidaan ostaa lisää kymmeniä erilaisia vetureita ja vaunuja sekä varustaa omia rautatieasemiaan erilaisin parannuksin ja lisäominaisuuksin. Myös kymmenien erilaisten kuljetettavien hyödykkeiden merkitys on suuri, sillä liikevoittojen lisäksi näiden toimittamisella voidaan vaikuttaa rautatieverkostossa olevien kaupunkien kasvuun ja menestykseen.

Rail Nation on käyttäjäystävällinen ja helposti opittava peli. Siksi se vetoaa niin kokeneisiin kuin uusiinkin selainpelien ystäviin. Yksi pelikierros kestää noin kolmesta neljään kuukauteen. Se sisältää kuusi peräkkäistä rautatiekautta ja näitä seuraavan loppupelin.

Pelistä kiinnostuneet voivat rekisteröityä ilmaiseen peliin Rail Nationin nettisivuilla. Myös Rail Nationin Facebook-sivulla julkaistaan jatkuvasti uutta tietoa pelin uutisista ja päivityksistä. Peli on ilmaiseksi pelattava ja se toimii kaikilla nykyisillä selainohjelmilla.

Lisätietoja
www.railnation.fi
www.facebook.com/RailNation
http://bit.ly/1lhnKfF (tuotekuvia)
http://youtu.be/qBvws2aQwUk (esittelyvideo)

Travian Games GmbH
Saksan Münchenissä pääkonttoriaan pitävä Travian Games GmbH on maailman johtavia selainpohjaisten verkkopelien julkaisijoita. Yritys tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuisesti kattavan ja monipuolisen pelikokemuksen peleillä, jotka tarjoavat syvyyttä ja pitkäkestoista hauskanpitoa. Motivoitunut tiimi kehittää ja markkinoi verkkoviihdettä kaiken ikäisille pelaajille. Samalla yritys toimii myös julkaisijana muille pelikehittäjille. Kaikkia yrityksen pelejä voidaan pelata yhtäaikaisesti maailmanlaajuisesti jopa miljoonien käyttäjien toimesta ilman hitaita tai kalliita latauksia. Pelaamiseen vaaditaan vain nettiyhteys ja verkkoselain. Yrityksen eri pelejä on käännetty jopa 40 eri kielelle. Se mahdollistaa pelien pelaamisen ympäri maailmaa. Lisätietoa Travian Games GmbH:sta löytyy osoitteesta www.traviangames.com.