Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo kotimaisen RedLynx-studion Trials Frontier -mobiilipelin kansainväliseen jakeluun 10. huhtikuuta. Trials Frontierin testiversio on aiemmin julkaistu Suomessa ja Kanadassa, mutta nyt lopullinen peliversio julkaistaan iPhone- ja iPad-laitteille kymmenissä maissa yhtä aikaa.

Trials_frontier

Ilmaiseksi ladattava Trials Frontier tuo palkitun pelisarjan ensimmäistä kertaa mobiililaitteille, tuoden samalla myös temput, voltit ja kilpailut mukana kannettaviksi. Trials Frontier sijoittuu tulevaisuuden villin lännen kaltaiseen ympäristöön. Trials Fusionin universumin sorruttua sivilisaatio on hajonnut, ja ihmiskunta on palannut takaisin pieniin, eristyksissä oleviin kyliin, joita pelaaja avaa edetessään pelissä. Pelaajat ajavat kilpaa ja tekevät temppuja menneisyyden raunioissa löytääkseen hauskoja hahmoja, villin tarinan sekä osia ja piirustuksia päivittääkseen, muokatakseen ja saadakseen uusia moottoripyöriä. Yhdistämällä mobiilipelin Trials Fusioniin, tulevaan konsoli- ja PC-peliin, pelaajat pääsevät käsiksi ylimääräisiin varusteisiin Trials-kuskilleen.

Pelaajat voivat haastaa ystäviään kisoissa pitkin valtavaa Trials Frontier -maailmaa pelin sisäisten sosiaalisten ominaisuuksien avulla. Nämä tarjoavat mahdollisuuden seurata ystävien etenemistä tulostaulukoissa ja lempihetkien jakamiseen sosiaalisten verkostojen kautta.

Trials Frontier on saatavana ilmaiseksi iPhone-älypuhelimille ja iPad-tablettilaitteille App Store -sovelluskaupasta. Peli ilmestyy myöhemmin myös Android-laitteille.

Lisätietoja
www.trialsgame.com
http://bit.ly/QaEIzi (tuotekuvia)
http://youtu.be/SqkVH7eoOlg (Launch Date -esittelyvideo)

RedLynx, Taija Kanerva, Public Relations Coordinator, taija.kanerva@ubisoft.com

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com