Saksalaisen Bright Futuren kehittämään ja Travian Gamesin julkaisemaan Rail Nation -rautatiepeliin on julkaistu nyt Yhdysvaltojen kartta. Lisäksi mukana on uusia vetureita ja ominaisuuksia rautateiden hallintaan. Rail_Nation_logo_2_vektor

Legendaarinen Amerikka: loppumattomien mahdollisuuksien maa. Koettavissa ovat nyt idän ja lännen vastakkainasettelu Rail Nationin uudessa USA-peliskenaariossa. Valittavissa on kaksi eri tahoa, joista kumpikin pyrkii valloittamaan Amerikan rautatieverkoston omilla keinoillaan.

Strategiapelien ja rautatiesimulaatioiden ystävillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus luoda oma rautatieyrityksensä Yhdysvaltojen mittavilla mailla. Suomenkielinen Rail Nation USA on pelattavissa ilmaiseksi verkkoselaimella osoitteessa http://play.rail-nation.com.

Aidon amerikkalaisen tunnelman saavuttamiseksi peliskenaarion kartta perustuu maantieteelliseesti aitoon Amerikkaan. Mukana on peräti 50 alkuperäistä amerikkalaiskaupunkia, jotka on mallinnettu pelin puitteissa mahdollisimman pitkälti alkuperäisiä vastaaviksi. Kartalla on niin ikään lukemattomia tuttuja maamerkkejä, kuten San Franciscon Golden Gate, New Yorkin Vapaudenpatsas, Grand Canyon, Mount Rushmore sekä paljon muita Yhdysvaltojen tunnusmerkkejä.

USA-peliskenaariota varten on useita alkuperäisiä 3D-mallinnettuja vetureita korvattu amerikkalaisilla veturimalleilla. Mukana on 14 täysin uutta veturia Yhdysvaltojen rautatieverkoston rakentamista varten. Myös vetureiden ostoruutu on uudistettu USA-peliskenaariota varten ja uudet veturit ovat nähtävissä teräväpiirtotarkkuudella koko ruudun kokoisena. Useiden vetureiden ostaminen kerralla on myös mahdollista. Lisäksi 36 uutta värivaihtoehtoa eri vetureille tuovat lisää vaihtelua jo olemassa olevalle veturivalikoimalle. Kaikki alkuperäistä Rail Nationia pelanneet voivat ostaa myös amerikkalaisia vetureita omalle pelitililleen. Kerran ostettuina eri värivaihtoehdot ja muut lisävaihtoehdot ovat käytettävissä myös tulevilla pelikierroksilla.

Idän ja lännen kaksintaistelu rautateiden vallasta on USA-peliskenaarion keskeisenä tekijänä. Idän puolelta Atlantic Railway ja lännen puolelta Pacific Railroad pyrkivät kumpikin rautatiebisneksen hallitsijoiksi. Pelin alussa jokainen pelaaja valitsee edustamansa tahon, jonka puolella pelataan pelikierroksen loppuun asti. Pelikartan kaupungit on jaettu tasaisesti kummankin puolen kesken, mutta tilanne saattaa tietenkin muuttua pelin tapahtumien mukaan. Mitä enemmän kumpikin taho saa haltuunsa näitä kaupunkeja, sitä enemmän annetaan myös pisteitä näistä valloituksista. Pelin lopussa kaksintaistelun Amerikan hallinnasta voittaa se taho, jolla on enemmän pisteitä. Ympäri pelikarttaa on myös mukana yksitoista varastoa, jotka tarjoavat pelaajille lisää strategisia vaihtoehtoja. Kaikki käyttöön avatut hyödykkeet voidaan joko toimittaa tai noutaa näistä varastoista.

Mukana tulevat uudet ominaisuudet ja lisäykset eivät koske vain Rail Nationin USA-peliskenaariota, vaan myös alkuperäistä Rail Nation -peliä. Esimerkiksi junalista on täysin uusittu ja tehty helpommaksi pelaajien hallita. Huoltotoimenpiteet ovat nyt paljon helpompia ja lisäksi PLUS-tilin käyttäjät voivat nyt ostaa useita vetureita kerralla. Kaikkien veturien keskinäistä pelitasapainoa on myös säädetty ja hienoisia uudistuksia on tehty myös pelikierrosten loppuun.

Lisätietoja
www.railnation.fi
www.facebook.com/RailNation
http://bit.ly/1lhnKfF (tuotekuvia)
http://youtu.be/F98tQo0Xpm4 (esittelyvideo)

Travian Games GmbH
Saksan Münchenissä pääkonttoriaan pitävä Travian Games GmbH on maailman johtavia selainpohjaisten verkkopelien julkaisijoita. Yritys tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuisesti kattavan ja monipuolisen pelikokemuksen peleillä, jotka tarjoavat syvyyttä ja pitkäkestoista hauskanpitoa. Motivoitunut tiimi kehittää ja markkinoi verkkoviihdettä kaiken ikäisille pelaajille. Samalla yritys toimii myös julkaisijana muille pelikehittäjille. Kaikkia yrityksen pelejä voidaan pelata yhtäaikaisesti maailmanlaajuisesti jopa miljoonien käyttäjien toimesta ilman hitaita tai kalliita latauksia. Pelaamiseen vaaditaan vain nettiyhteys ja verkkoselain. Yrityksen eri pelejä on käännetty jopa 40 eri kielelle. Se mahdollistaa pelien pelaamisen ympäri maailmaa. Lisätietoa Travian Games GmbH:sta löytyy osoitteesta www.traviangames.com.