Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin maailman nopeimman pelihiiren.

G402_SideLogitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse hyödyntää ensimmäisenä hiirenä Logitechin kehittämää uutta Fusion Engine -sensoriteknologiaa, joka kykenee seuraamaan liikettä jopa 500 tuuman sekuntinopeudella (IPS). Fusion Engine toimii hiiressä olevan tehokkaan 32-bittisen ARM-prosessorin vauhdittamana.

Fusion Engine ratkaisee ongelman, johon moni hektisten ammuntapelien pelaaja törmää jatkuvasti: hiiri ei pysy mukana nopeissa käsiliikkeissä. Huippuluokan optinen sensoriteknologia yhdistettynä kiihtyvyystunnistimeen ja gyroskooppiin takaavat, että käden liike ei ole koskaan liian nopea Logitech G402 Hyperion Fury -pelihiirelle.

”Päätimme luoda maailman nopeimman pelihiiren ja kolmen vuoden kehitystyön tuloksena olemme vihdoin julkaisseet hiiren, johon vain Logitech kykenee”, sanoo Logitechin peliyksikön johtaja Ehtisham Rabbani. ”Logitech G402 Hyperion Fury on todellakin maailman nopein pelihiiri. Se on paras hiiri ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin (FPS). Sen keveys, muotoilu, tarkkuus ja Fusion Engine -teknologia mahdollistavat salamannopeiden liikkeiden tekemisen, joilla pelaaja voittaa kaikki taistelunsa. Tämä hiiri todistaa jälleen, että tiede voittaa!”

Logitechin kehittämä Delta Zero -teknologia tuo pelihiireen myös huikean tarkkuuden. Neljä tarkkuusasetusta 240 ja 4 000 dpi:n välillä takaavat sopivan herkkyyden kaikille pelaajille ja kaikkiin pelitilanteisiin. Logitech Gaming Software -ohjelma mahdollistaa lisäksi viidennen dpi-asetuksen käytön ja muokkauksen pelaajan tarpeiden mukaan.

Logitech G402 Hyperion Fury mahdollistaa kahdeksan ohjelmoitavan näppäimen käytön mihin tahansa toimintoihin. Logitech Gaming Software -ohjelmalla näppäimiin voi ohjelmoida yksittäisiä toimintoja tai monimutkaisia näppäinyhdistelmiä. Henkilökohtaiset asetukset voidaan tallentaa hiiren omaan muistiin.

Logitech G402 Hyperion Furyn kevyet materiaalit ja vähäkitkainen pohja mahdollistavat nopeat liikkeet vaivattomasti. Lisäksi yhden millisekunnin raportointinopeus takaa, että kaikki liikkeet ja komennot menevät perille uskomattoman nopeasti.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse tulee saataville elokuun aikana 59 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com
http://bit.ly/1xufFFG (tuotekuvia)
http://youtu.be/Ae3Mb8JkUho (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.