Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin langattomat ja magneettiset PURO Attraction -tulppakuulokkeet.

Langaton äänentoisto on tätä päivää myös kuulokkeissa. Tämän myötä on päästy eroon epämiellyttävistä roikkuvista johdoista, jotka joko ovat tiellä tai jäävät kiinni muihin esineisiin. Pahimmillaan kiinni jäävät johdot voivat rikkoa kuulokkeet tai aiheuttaa johdon katkeamisen.

PURO Attraction -tulppakuulokkeet ratkaisevat kaksi ongelmaa yhdellä kertaa. Ei enää kiinni jääviä tai roikkuvia johtoja, eikä liioin niskan ympäriltä lattialle putoavia langattomia kuulokkeita. Magneettikiinnityksen ansiosta kuulokkeet pysyvät kiinni toisissaan, kun ne eivät ole kuuntelukäytössä.

Kevytrakenteiset Attraction-tulppakuulokkeet toistavat musiikkia langattomasti täydellä latauksella jopa viisi tuntia. Akun lataaminen täyteen varaukseen vie vain kaksi tuntia. Yhdysrakenteisen mikrofonin ansiosta myös puhelut onnistuvat helposti kuulokkeita käytettäessä. Lisäksi kuulokkeiden hallinta onnistuu helposti kuulokejohdossa olevilla toimintopainikkeilla.

Miellyttävänä lisäominaisuutena on Multipoint-tuki, jonka ansiosta kuulokkeet voivat olla yhtä aikaa liitettyinä kahteen eri laitteeseen. Näin kuulokkeet voivat olla yhtä aikaa Bluetooth-paritettuina esimerkiksi älypuhelimen ja tablettilaitteen kanssa.

Tulppakuulokkeet on viimeistelty silikonivalmisteisilla päällysteillä, joiden ansiosta ne muovautuvat eri kokoisiin korviin täydellisesti. Langattomat PURO Attraction -kuulokkeet hyödyntävät nykyaikaista Bluetooth 4.1 -teknologiaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Attraction -tulppakuulokkeet ovat saatavilla 64,95 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/products/puro-attraction-bluetooth-stereokorvanapit-space-harmaa-150046
https://youtu.be/CG2CAitA3wQ (esittelyvideo)
http://bit.ly/2xSXELV (kuvia)

PURO
PURO on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. PURO on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.