Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin hauskat ja värikkäät PURO-älypuhelinsuojat lähestyvää syksyä piristämään.

Elokuu tarkoittaa monille lomien loppua ja koulujen alkamista. Mikäpä olisi mukavampaa kuin piristää itseään tai ystäviään tulevaa syksyä varten pilkahduksella väriä ja hauskuutta. Muodikkaista tuotteistaan tunnettu italialainen PURO on luonut kekseliäitä ja pirteän iloisia älypuhelinkuoria, jotka tuovat omaan puhelimeen persoonallisen ulkoasun suojauksesta tinkimättä.

PURO Aqua Collection
PURO Aqua Collection -älypuhelinsuojat tuovat hyvää fiilistä ja näyttävää persoonallisuutta iPhone-älypuhelimille. Suojakuoren takakannessa on kimallenestettä, joka kiiltelee näyttävästi puhelinta liikuttaessa. Suojakuoret on tehty joustavasta ja kestävästä PVC-muovista, joka kestää käytössä. Aqua Collection -suojat on viimeistelty erilaisin hyvän olon viestein, kuten ”Good vibes only” ja ”Love, dream, smile, repeat”. Aqua Collection -suojakuoret ovat saatavilla neljällä eri värillä Apple iPhone 6-, 6S-, 7-, 6 Plus-, 6S Plus- ja 7 Plus -älypuhelinmalleille.

PURO Patch Collection
PURO Patch Collection laittaa lopun tylsille ja hillityille älypuhelinsuojille. Patch Collectionissa on värikkäitä suojakuoria, joita voi helposti tyylitellä ja koristella hauskoin mukana tulevin tarroin. Tarrateemoja löytyy moneen makuun, aina glam-henkisistä koristeista jälkiruokaherkkuihin ja pikaruokiin sekä peace & love -teemoista vaaleanpunaisiin söpöilytarroihin. Vakavampaan ilmaisuun löytyy myös armeijahenkinen tarra-arkki arvomerkkeineen ja tähtineen. Tarrojen avulla jokainen voi helposti räätälöidä puhelimensa suojakuoresta juuri halutunlaisen pienellä vaivalla. Suojien värivaihtoehtoja ovat sininen, keltainen ja pinkki. PURO Patch Collection -älypuhelinsuojat ovat saatavilla iPhone-, Samsung- ja Huawei-älypuhelimille. Lisätarrapaketteja on saatavana myös erikseen.

PURO Summer Juice Collection
PURO Summer Juice Collection on omistettu auringolle, kesälle ja onnellisille ajoille! Jokainen suoja on saatavana kirkkailla väreillä ja hedelmien kuvilla. Lisäksi niissä on viestejä, jotka vievät käyttäjänsä suoraan aurinkoiselle uimarannalle. Valittavat hedelmäteemat ovat kookospähkinä, kiivi, mansikka ja ananas. Jokainen pakkaus sisältää myös raikkaan smoothie-reseptin! PURO Summer Juice Collection -älypuhelinsuojat ovat saatavilla iPhone-, Samsung- ja Huawei-älypuhelimille.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Aqua Collection-, PURO Patch Collection- ja PURO Summer Juice Collection -älypuhelinsuojat ovat saatavilla 39,95, 31,95 ja 26,95 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APuro%3APuro%24
http://bit.ly/2uJ2arc (tuotekuvia)

PURO
PURO on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. PURO on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.